به گزارش صبح الوند، این مراسم با حضور حجت الاسلام احمدحسین فلاحی؛ نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس، محمود نقوی؛ مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از فرهنگیان برگزار شد که البته یکی از مدعوین حمیدرضا حاجیبابایی؛ دیگر نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در جلسه حضور نداشت.
خانم عبدالملکی یکی از فرهنگیان گفت: ایردهای رتبهبندی در سامانه وجود دارد و روش سنجش دارای اشکالات زیادی است.
این فعال فرهنگی با بیان اینکه گره زدن کسب امتیاز این بخش با تایید مدیران مدارس نیز دارای ایرادهایی است و نظر شخصی آنها در امتیازات گره خورده است افزود: بانک اطلاعاتی معتبر پژوهشها موجود نیست که باعث سوء استفادههایی خواهد شد.
آقای محمدی؛ یکی دیگر از فرهنگیان با بیان اینکه سنجش با تقدیرنامه ابزار مناسبی نیست و برای معلمان ابهامات زیادی در بسیاری از بندهای رتبهبندی وجود دارد اظهار کرد: معلم های که دارای مهارت و دانش های زیادی هستند نمی توانند خوب سنجش شوند و باید قبل از اجرای طرح لوایح آن مورد بررسی قرار می گرفت.
وی افزود: امتیازاتی که مدیر به معلم می دهد باید قابل بازنگری باشد تا دبیران بتوانند از نحوه امتیاز مطلع و همچنین اعتراض کنند.
خانم علی بخشی بعنوان نماینده بخشی از معلمان در این جلسه گفت: مشکلات رتبه بندی به مجلس ، ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش برمی گردد و معاون اول رئیس جمهور به جد این موضوع را پیگیری نکرد.
مشکلاتی که در بارگزاری مستندات است که همدان فیلم بارگزاری مستندات را به مدارس ارسال نکرده است و برخی ارزیابان نگاه واحدی ندارند و سوال اینجاست چطور ارزیابان انتخاب شدهاند؟ میانگین رتبهبندی محاسبه نشده و کمترین لحاظ شده که این عادلانه نیست.
علیبخشی افزود: در مورد بازنشستگان هم مشکلاتی داریم و حقوقها عادلانه نیست،از طرفی سازمان بازنشستگی زیر بار رتبهبندی نرفته و این هم عادلانه نیست.
احمد حسین فلاحی با بیان اینکه این کمبودها ابتدا به مجلس برمیگردد و برآورد هزینه رتبهبندی ۵۲ هزار میلیارد تومان بوده اما آنچه کمیسیون بودجه به آموزش و پرورش داده ۳۸ میلیارد تومان است و این شد که معلمان شب عید حقوق دریافت نکردند .
یکی از فرهنگیان گفت: آقای حاجیبابایی گفته بود بودجه تامین شده اما چرا پرداخت نشد؟ کاش بود و توضیح میداد! طرح رتبهبندی معلمان مشکل زمانبندی هم داشت و مجلس باید پاسخگو باشد.
حجتالاسلام احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: رتبهبندی یکی از چالشیترین لایحهها بود و برآورد ما برای رتبهبندی معلم ۵۲ هزار میلیارد تومان میشد که با تغییر دولت به ۳۸ هزار میلیارد و نهایت به ۴۱ میلیارد تومان رسید.
فلاحی با بیان اینکه در عدم پرداخت به موقع حقوق معلمان که حادثه تلخی بود کمیسیون آموزش چهار دستگاه را مقصر شناخت که گفتیم اعلام کنند افزود: آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه، سازمان استخدامی و معاون اول مقصر شناخته شد و با پیگیریها همان شب اول حقوق پرداخت شد.
وی با اشاره به کوتاهی در جذب معلم طی دورههای قبل و کمبود معلم در استان گفت: یکی از الزامات مجلس شیونامه و آئیننامه رتبهبندی توسط آموزش و پرورش بود که اصلاح شود و البته اقداماتی آغاز شده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نوع نگاه به آموزش و پرورش خوب نیست و ما هم این نوع رتبهبندی را نمیپذیریم افزود: تربیت ارزیابان متعلق به سازمان استخدامی است و مقصر اصلی تنها آموزش و پرورش نبود و یکی از مقصران سازمان آموزش و استخدامی است.
وی با بیان اینکه یکی از اشکالات این است که رتبهبندی را به حقوق معلم گره زدند که دیدیم دیر هم حقوقها پرداخت شد تصریح کرد: نباید رتبهبندی را به حقوق گره میزدند، خروجی ما در شاخصبندی تربیت دانشآموزان است و خروجی نباید مقاله باشد.
فلاحی با اشاره به اینکه ۱۳ هزار میلیارد تومان ۶ ماهه دوم در بازنشستگی به درستی اجرا نشده است ادامه داد: مشکل این است سازمان برنامه و بودجه سهم صندوق را کم کرده و کمیسیون هم به این ایراد گرفته است.
وی با بیان اینکه بخشی از مشکلات به فروش اموال مازاد گره خورده، در حالی که در آموزش و پرورش اموال مازاد نداریم و مشکل این است که به خوبی از مراکز استفاده نشده است افزود: همسانسازی موضوع جدایی است؛ از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به بعد معلمان شامل رتبهبندی میشوند و قبل از آن همسانسازی است.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما