به گزارش صبح الوند، محمدعلی محمدی در جلسه بررسی مشکلات متقاضیان احداث گلخانه در شهرستان همدان با اشاره به پیشرو بودن شهرستان همدان در میزان سطح زیر کشت گلخانهای استان اظهار کرد: افزایش بهرهوری، تغییر روشهای سنتی با توجه به کاهش منابع آب و تولید محصولات کشاورزی در همه فصول مورد نیاز از جمله دلایلی است که توسعه کشتهای گلخانه ای در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در اجرای طرحها باید آینده نگری داشته باشیم تاکید کرد: متناسب با پیشرفتهای به دست آمده و متداول در دنیا باید از سیستمهای نوین آبیاری و کشاورزی بهره ببریم.
سرپرست فرمانداری همدان تحقق سهمیه ۱۱ هکتاری توسعه گلخانه ای شهرستان در سال جاری را ضروری دانست و افزود: سال گذشته نیز سهمیه توسعه کشت گلخانه ای شهرستان ۱۱ هکتار بوده که تحقق ۲.۱ هکتار جای تاسف دارد.
وی با قدردانی از عملکرد شعب منتخب بانک کشاورزی در این راستا اضافه کرد: عملکرد بانک کشاورزی بعنوان بانک تخصصی در این زمینه بسیار مهم و موثر است که باید با در نظر گرفتن زمان محدود و نزدیک شدن به پایان سال درخواست متقاضیان تسهیلات کشت گلخانه ای سریعتر انجام شود.
محمدی بررسی وضعیت پرونده های متقاضیان تسهیلات گلخانه ای گفت : جهاد کشاورزی ضمن ارتباط با متقاضیان با پیگیری ویژه نسبت به رفع مشکلات و تسریع در فرایندهای پیش روی آنها اقدام نماید.
در این نشست ضمن بررسی آخرین وضعیت کشت گلخانهای شهرستان همدان افزایش نرخ سود تسهیلات بانکی، تخصیص مجوز آب و افزایش برآورد هزینههای تاسیس مهمترین مشکلات متقاضیان احداث گلخانه عنوان شد.
همچنین در این جلسه با بررسی موردی پرونده های متقاضیان تاسیس گلخانه در شهرستان همدان هماهنگی لازم به منظور رفع مشکلات وثیقه بانکی، انشعاب گاز، تخصیص سهمیه آب و دیگر مشکلات با مدیران ذیربط بعمل آمد.
هم اکنون شهرستان همدان با برخورداری از 25 درصد کشت گلخانه استان رتبه نخست سطح زیر کشت گلخانه ای را در استان دارد.
دیدگاه شما