به گزارش صبح الوند، در روزهای اخیر چالش مومو در بستر واتساپ به تهدیدی علیه امنیت روانی دانش آموزان تبدیل شده است که در این خصوص باید هر چع سریعتر هر نوع فرآیند آموزشی خارج از شاد در این پیام رسان و انواع مشابه آن متوقف و اطلاع رسانی نیز در قالب رسانه های رسمی و محلی به خانواده ها صورت گیرد.
مرگ دانشآموز ۱۱ ساله خوزستانی تحت تاثیر چالش “مومو” یکی دیگر از جنایت هایی است که در بستر اینترنت نا امن در کشور رخ داده است و بیش از هر چیز نبود زیر ساخت های لازم در حوزه فناوری اطلاعات را نمایان می کند.
مومو یک اکانت واتسآپ است که در ابتدا کاربر یک لینک تماس از سوی مومو دریافت کرده و پس از شروع به گفتگو از سوی حساب کاربری مومو فرد به رفتارهای خطرناک دعوت میشود .
امیر صفری، کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، گفت: مزاحمتهای موسوم به مومو ناشی از افزایش حضور دانشآموزان در بستر اینترنت است چرا که والدین مجبورند به علت ناکارآمدی اپیلیکشین های داخلی شبکه هایی با اینترنت نامحدود در اختیار فرزندان قرار دهند.
وی افزود: حضور در بستر مجازی بدون نظارت والدین دانش آموزان را دچار چالش می کند و باید سعی کنیم تا حد امکان از برنامه های داخلی جایگزین برنامه شاد استفاده کنیم.
امیری تاکید کرد: سیستم آموزشی باید هر چه سریعتر شبکه های آموزشی که در دسترس دانش آموزان و معلمان قرار می دهد ارتقا داده تا کمتر مجبور شوند از شبکه های اجتماعی غیر بومی استفاده کنند.
کارشناس فضای مجازی و امنیت شبکه گفت: دانش آموزان باید توجه داشته باشند هر پیام ناشناش با هر شماره ای را که در واتساپ ارسال می شود حذف و پاک کنند.
وی افزود: در بازی های اینترنتی معمولا سعی می شود از حس کنجکاوی دانش آموزان سواستفاده کنند و چالش برای آنها ایجاد شود بنابراین بهترین راه حذف پیامها و یک راست سر اصل مطلب باید برویم.
صفری ادامه داد: باید توجه داشته باشیم بستری که برای آموزش استفاده می شود باید حداقل استاندارها و کیفیت لازم را برخوردار باشد چرا که هر برنامه ای که پلت فورم را ساپورت نکند از کیفیت لازم برخوردار نیست.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما