به گزارش صبح الوند، یکی از شهروندان همدانی گفت: تفکر معماری ما، تفکر فرزندانمان را می سازد و باید دقت بیشتری در ساخت سازه ها و نمادها صورت گیرد.
وی ادامه داد: هویت یک شهر کم کم تغییر می کند و بهترین راه برای تغییر هویت هم طرح های جدید است و متاسفانه کج سلیقگی برخی مدیران استان به هویت میدان اصلی شهر صدمه می زند.
طرح سازه میدان مرکزی همدان، تناسبی با تاریخ و فرهنگ این محوطه ندارد
یکی دیگر از شهروندان همدانی که در رشته معماری تحصیل می کرد افزود: با توجه به رشه تحصیلی ام عرض می کنم این طرح فاقد زیبایی و تناسب با محوطه تاریخی میدان می باشد و پیوست های فرهنگی و تاریخی و بومی در آن دیده نشده است.
وی گفت: تنها موردی که در این طرح به لحاظ فنی رعایت شده عدم ارتفاع سازی است که آن هم به بدترین شکل انجام شده و برای درک بهتر این موضوع می توان به نمونه موردی آن که در شهر سئول بنا شده مراجعه کنید.
وی عنوان کرد: این طرح نماد خاصی ندارد و بیشتر شبیه معماری های غربی است و کاملا اصالت شهر و میدان امام را محو می کند.
یک بانوی همدانی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این طرح تازه آغاز به کار کرده و هنوز به اتمام نرسیده است بنابراین قضاوت برای آن بسیار زود است و باید صبر کنیم تا به اتمام برسد.
وی اظهار داشت : هر چند هر چه زودتر جلوی برخی اقدامات گرفته شود بهتر است اما در این طرح واقعا اول راه هستیم و هنوز چیزی مشخص نیست.
شهرداری همدان فقط مجری طرح است
علی رحیمی فر رئیس کمیسیون عمرانی شورای شهر همدان گفـت: طرح و نماد دور میدان امام توسط میراث فرهنگی کشور تهیه و تایید و اجرا می شود
وی ادامه داد: شهرداری همدان فقط مجری طرح است و اگر نقدی به طرح وارد باشد بدون شک میراث فرهنگی باید پاسخگو باشد.
عضو شورای شهر اعلام کرد: با توجه به اشیایی که از این مکان کشف شد در ابتدا قرار بود موزه ای برای نمایش اشیای پیدا شده احداث و به نمایش گذاشته شوند.
وی اظهار داشت : در سراسر دنیا وقتی جایی وسایل و اشیا قیمتی پیدا می شود، معمولا در همان مکان هایی که شی از آنجا یافت شده به نمایش درمی آید؛ اما در این طرح مشاور یک مرتبه نظرش عوض شد و بنا بر این است آثار باستانی دیگری را به نمایش بگذارند.
انتهای پیام/آ
دیدگاه شما