به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، دکتر سید محمد ذوالحواریه با بیان اینکه کتاب قانون منبع و مرجع اصلی علم طب سنتی است، اظهار کرد: دانشجویان دوره تخصصی علم طب سنتی کتاب قانون شیخالرئیس، بوعلیسینا را به عنوان منبع اصلی این علم مطالعه میکنند.
دکتر ذوالحواریه ادامه داد: همدان یکی از قطبهای طب سنتی بوده و راهاندازی دانشکده طب سنتی در این شهر به رشد و توسعه علم طب سنتی کمک شایانی میکند.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی همدان، برگزاری همایش هزاره تألیف کتاب قانون در همدان باعث معرفی بیشتر ابن سینا به مردم میشود تصریح کرد: وجود آرامگاه شیخالرئیس در همدان باعث رشد و توسعه بهتر طب سنتی در همدان با برگزاری همایشها و نکوداشتهای این دانشمند بزرگ جهان خواهد شد.
وی با بیان اینکه در استانداری همدان کمیته راهبردی گیاهان دارویی شکل گرفته است ابراز داشت: در این کمیته مسائل پیش روی گیاهان دارویی مطرح و راهکارهای توسعه و ترویج استفاده از گیاهان داوریی و طب سنتی مطرح و چارهاندیشی میشود.
ذوالحواریه راهاندازی ذانشکده طب سنتی در همدان از فعالیت غیر علمی برخی افراد در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی جلوگیری میکند خاطرنشان کرد: طب سنتی به صورت کلاسیک و علمی با تربیت دانشجویان به جامعه تحویل داده و یکپارچگی و انسجام را در حوزه طب سنتی به وجود میآورد.
وی با اشاره به اینکه در دانشکده طب سنتی کتاب قانون به عنوان یکی از منابع اصلی تدریس خواهد شد افزود: در همدان استادی برای تدریس کتاب قانون نداریم و اساتید از تهران دعوت خواهند شد.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی همدان، راه اندازی دانشکده طب سنتی و برگزاری همایش هزاره تألیف کتاب قانون در همدان نوع نگاه جامعه به طب سنتی را تغییر میدهد، تصریح کرد: در طب مدرن نیز به طب سنتی نگاه خوبی نمیشود و با برگزاری همایش هزاره تألیف قانون، اهمیت علم طب سنتی و جایگاه بوعلی سینا در طب مدرن بیشتر مشخص شده و نگاهها نسبت به طب سنتی مثبت میشود.
دیدگاه شما