اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

1. آبان 1392 - 16:50   |   کد مطلب: 2714
وندی شرمن، رئیس هیئت مذاکره کننده امریکائی با لحنی وقیحانه و در توهینی علنی به مردم ایران می گوید : فریب و نیرنگ قسمتی از DNA ایرانیان است.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند به نقل از صبح توس، در حالی که مسؤولان دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت و بدون انحراف از مسیر صلح‌آمیز هسته‌ای به دنبال رفع نگرانی غیرمنطقی و غیر معقول غرب هستند و تا جایی پیش می‌روند که با اثبات حسن نیت خود نگرانی های بی مورد طرف غربی را مرتفع نمایند ؛ ولی مسؤولان آمریکایی چنین نگرشی نسبت به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای ندارند و در کنار بی‌اعتمادی نسبت به حق قطعی کشور، اعتمادی نسبت به ایران و ایرانیان ندارند. وندی شرمن، رئیس هیئت مذاکره کننده امریکائی با لحنی وقیحانه و در توهینی علنی به مردم ایران می گوید : فریب و نیرنگ قسمتی از DNA ایرانیان است.

در ارتباط با اظهارات رئیس هیئت مذاکره کننده امریکائی و توهین به ملت ایران نکاتی قابل تامل می باشد که ذیلا به برخی از انها اشاره می گردد.

سخنان این مقام ارشد مذاکره کننده امریکائی ثابت کرد که دولتمردان این کشور در مواضع هسته ای خود نسبت به ایران نگاه فوق العاده بد بینانه ای دارند و حل موضوع را فقط با نگاه برد طرف غربی البته امریکا مطالبه می کنند . اظهارات ایشان در کمیته سیاست خارجی سنا به مفهوم لغو تحریم نیست بلکه در قبال خواسته های فراوان و نامعقول از ایران صرفا تحریم جدیدی را اعمال نخواهند کرد.

ایشان مردم با فرهنگ و موحد مسلمان را که اخلاق در رفتار شخصی و اجتماعی و بین المللی انها جزء لاینفک باورهای دینیشان می باشد، اهل فریب و نیرنگ معرفی کرده است، اکنون افکار عمومی د رارتباط با این ادعا با عنایت به عملکرد حاکمیت دو کشور د رمناسبات جهانی قضاوت خواهد نمود و می تواند با انالیز رفتار ها نیرنگ را در DNA امریکائیها به وضوح کشف نماید.

در نشست اخیر مجمع عمومی سازمان ملل اقای اوباما در سخنانشان موضوع براندازی ایران را منتفی اعلام کردند تتها دو روز پس از گفتگوی تلفنی آقای روحاتی با رییس جمهور امریکا،که برخی تحلیل گران ان را ذوب شدن یخ روابط ایران و امریکا تعبیر نمودند ؛ در آن سوی دنیا اوباما در دیدار با نخست وزیر رژِیم صهیونیستی تاکید می کند که همچنان گزینه نظامی روی میز است و هیچ تغییری در سیاست های امریکا در قبال ایران به وجود نبامده است.

جان‌کری همچنین با اشاره به تحریم‌هایی که آمریکا و دیگر کشورهای غربی علیه ایران اعمال کرده‌اند، گفته است پس از دستیابی به توافقی در مورد صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی ایران می‌توان تحریم‌ها را لغو کرد.وی خاطرنشان کرده است «تا زمانی که روندی کاملا قابل تایید و موثق، مسئولانه و شفاف تدوین نشود تا به موجب آن ایالات متحده از تصمیم و نیت ایران در مورد برنامه اتمی این کشور و چگونگی بهره‌گیری از آن آگاه شود، ما نمی‌توانیم تحریم‌ها را لغو کنیم».

عبارت اخیر کری در تطبیق با بقیه سخنان وی نشانه بارز بی‌صداقتی و دروغگویی و در واقع وعده سر خرمن است. او مدعی است 3 تا 6 ماهه می‌توان پرونده را حل و فصل کرد حال آن که تاسیسات اتمی ایران از سال 2003 تا 2006 به مدت دو سال و نیم در تعلیق بود اما هرگاه سوال می‌شد که تعلیق موقت 3 تا 6 ماهه چه زمانی تمام می‌شود، پاسخ‌های مبهم از سوی غرب داده می‌شد و به تدریج اعلام شد بهترین تضمین عینی، تعلیق دایمی و تعطیلی برنامه هسته‌ای است! در سال 1384 به صراحت اعلام نمودند که پرونده هسته ای ایران بر سر دو راهی برچیدن یا شورای امنیت می باشد.

پس از روی کار امدن اوباما به عنوان یک چهره رقیب جمهوری خواهان و مصمم د رتغییر، این شائبه را د راذهان ایجاد نمود که اظهارات این چهره دمکرات فرصت مغتنمی است که فصل نوینی را د رعرصه مناسبات بین المللی به خصوص رابطه ایران و امریکا رقم خو.اهد زد. به نحوی که یوشکا فیشر وزیر خارجه وقت آلمان در مقاله‌ای تحت عنوان "شاخه زیتون اوباما برای ایران" در روزنامه انگلیسی گاردین به ایران یادآوری می‌کند که از فرصت پیش آمده برای مذاکره با امریکا بر سر‌برنامه هسته ای اش استفاده کند.

این د رحالی است که تصریحات بعدی رئیس جمهور امریکا به تردیدها خاتمه بخشید و نقاب وی را کنار زد تا بار دیگر چهره منافقانه دولتمردان امریکا بر ملا گردد .گفتنی است که اوباما پس از به قدرت رسیدن مواضع متناقضی را در برابر ایران د رپیش گرفته است که این فرازو فرود را د ر رفتارهای وی می توان استمرار تلاش های بوش ارزیابی کرد رئیس جمهور قبلی واشنگتن گزینه سخت افزاری را به عنوان راهبرد سیاست خارجی برگزیده بود ولی همتای وی اکنون بر خلاف باور عده ای که معتقد به تغییر بودند سازوکار نرم افزارانه را د رکنار استفاده از ابزارهای سخت مد نظر دارد که تحت عنوان قدرت هوشمند وارد ادبیات سیاسی گردید.

پس از مراسم تحلیف، اوباما در مصاحبه با ایستگاه تلویزیونی عرب زبان العربیه گفت: "اگر کشورهایی همچون ایران مایل به باز کردن مشت خود باشند، دست دراز شده از سوی ما را می یابند." چند هفته بعد، اوباما احتمال "تعامل مستقیم" را به گونه ای که "بتوانیم برای پیشبرد سیاست خود با سمت و سویی جدید، در دو سوی میز و رو در رو بنشینیم"، مطرح کرد.

لازم به ذکر است که اقای اوباما بر خلاف سلف خویش از مذاکره بدون پیش شرط با ایران سخن گفت ولی بتدریج مواضع ایشان د رخصوص جمهوری اسلامی مغایرتهای فراوانی را نشان می دهد . جهت گیری اوباما د رخصوص فتنه سال 1388 ایران به عنوان یک مصداق تاییدی بر ادعای فوق می باشد، وی د راظهاراتی مداخله جویانه اغتشاشگران د رایران را مورد پشتیبانی قرار داده است و آنان را عدالت‌خواه نامیده بود.

مصادیق فوق فقط نمونه اندکی از دروغ گوئی و فریبکاری دولتمردان امریکا می باشد که اگر در تاریخ انقلاب اسلامی موارد نیرنگ و روحیه منافقاانه مقامات واشنگتن بررسی شود در این مجال فرصت طرح انها نمی باشد.

شایان ذکر است که این روحیه صاحبان قدرت در کاخ سفید بر گرفته از یک مبنای اندیشه ای قدرت محور و بر اساس اموزه های مکتب ماکیاولیستی می باشد که تاکنون الگوی اکثر دکترین های سیاست خارجی امریکا بوده است.

بر کسی پوشیده نیست که هنوز دروغ گوئیهای دولتمردان واشنگتن از اذهان عمومی به ویژه مسلمانان در مورد بهانه حمله به عراق و کشتار هزارن انسان بی گناه و شکنجه شهروندان عراقی در زندان مخوف ابوغریب که نسخه بازسازی شده زندان بگرام افغانستان و گوانتانامو بوده است ؛ محو نگردیده است که هیچ گاه سلاح شیمیائی ادعائی را در عراق کشف نکردند.

بنابراین عملکرد دولتمردان امریکا در قبال ایران ، جهان اسلام و دیگر کشورهای غیر همسو نوعی دیپلماسی فریبکارانه می باشد که تلاش می کنند با اتهام زنی های بی اساس و با بهره گیری از امپراطوری رسانه ای اذهان عمومی جهان را همراه سیاستهایشان هدایت نمایند ولی تئورسینها و ایده پردازان اتاق های فکر ایالات متحده بدانند ، هوشیاری و پرونده سیاه کاخ سفید با این دروغ پردازی ها نمی تواند سفید شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان