اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

1. آبان 1392 - 16:13   |   کد مطلب: 2713
کانادا، کشوری که به گفته ی سیستم قضائی اش، کمترین آمار دادگاه‌ها و پرونده‌های قضایی را دارد، برای فرزند رئیس جمهور اسبق ایران، دادگاه غیابی برگزار کرده. دادگاهی که به خاطر عدم حضور مهدی‌هاشمی‌رفسنجانی وی را به پرداخت سیزده میلیون دلار غرامت محکوم کرده است...

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند به نقل از صاحب نیوز، البته این اولین بار نیست که نام مهدی‌هاشمی‌رفسنجانی در بین کشورهای غربی با یک پرونده ی فساد مالی مربوط به پروژه‌های نفتی ایران گره خورده، قبلا هم نروژ یکی از شرکتهای نفتیش به نام استات اویل رو به خاطرآنچه که رشوه نامیده بود، به پرداخت جریمه محکوم کرده.

در سپتامبر ۲۰۰۳ مطبوعات نروژی گزارشهایی، منتشر کردند که شرکت استات اویل، سعی کرده است که با دادن رشوه به یک فرد ایرانی، امتیاز توسعه ی بخشی از فازهای جنوبی ایران را کسب کند. پیرو این خبر، پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی نروژ، موسوم به okokrim با تشکیل پرونده ای موضوع را تحت پیگیری قرار داد.

مسئولین شرکت استات اویل به رشوه دادن اعتراف کردند و یکی پس از دیگری از مقام خود استعفا دادند. مدیر اجرایی از سوی هیئت مدیره اخراج شد و در نهایت، حتی رئیس هیئت مدیره نیز استعفا کرد. اما انتشار نامه ی ریچارد هوبارد، رئیس مستعفی استات اویل به هیئت مدیره ی این شرکت در خبر گزاریها و مطبوعات نروژی، یک بار دیگر نام فرزند رئیس جمهور سابق ایران را به میان آورد.

ریچارد هوبارد در این نامه، از شخصی به نام جونیور که طرف ایرانی مذاکره کننده بوده نام می‌برد. هوبارد می‌گوید: جونیور، همان مهدی‌هاشمی‌رفسنجانیست که در جلسه ای که با وی در دفتر استات اویل داشته، از آنها می‌خواهد در قبال بستن قرارداد در پروژه‌های نفتی، مبلغ ۰۰۰/۲۰۰/۱۵ دلار آمریکا به عنوان مشاوره به وی پرداخت کنند. به گفته ی ریچارد هوبارد، این مبلغ باید در چند قسط به حساب آقای عباس یزدی، به نام شرکت هورتون در یکی از بانکهای سوئیس واریز میشد. نامه ی ریچارد هوبارد، صدای مجلس را هم درآورد و اکبر اعلمی، نماینده ی وقت تبریز، تقاضای رسیدگی به این پرونده را کرد.

البته سر دراز ماجرای استات اویل به اینجا ختم نشد. نشریه ی دانشجویی سپیدار، به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، در آذر ماه سال ۸۶ با درج گزارشی به موضوع استات اویل پرداخت و به دنبال آن، بسیج دانشجویی شش دانشگاه تهران ، طی بیانیه ی مشترکی خواستار رسیدگی به این پرونده شدند.
البته این تنها پرونده ی بی سرانجام مهدی‌هاشمی‌در دادگاه نیست ، او در ایران هم به خاطر نقش موثردر حوادث پس ازانتخابات ۸۸ به دادگاه احظار شد که البته تا به حال در آن شرکت نکرده است.
اما باید دید، کفه ی کدام ترازو برای احضار مهدی‌هاشمی‌ به دادگاه سنگین تر است ؛
ترازوی عدالت ایران یا کانادا..!!!؟؟؟؟

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان