به گزارش صبح الوند، محمدرضا بیاناتی با بیان این مطلب در دومین جلسه کارگروه ایمنی ، آتش نشانی و امداد و نجات افزود:75 ساختمان اداری ازجمله 27 مرکز زیر مجموعه شهرداری همدان، 66 مرکز آموزشی، 36 مرکز اقامتی و تجمعی و تعدادی از مراکز پرتردد تجاری، فرهنگی و درمانی توسط کارشناسان حوزه پیشگیری و آموزش سازمان مورد پایش سطح ایمنی قرار گرفته اند.
وی تصریح کرد: بیمارستانهای بعثت، فرشچیان، بهشتی، تامین اجتماعی و تعدادی از مراکز درمانی همچنین تمام مراکز پرتردد تجاری ازجمله پاساژهای قدس، اکباتان، قائم، ایران، مهستان، استقلال، پایتخت و گالری طلا از دیگر مکانهایی هستند که مورد پایش سطح ایمنی قرار گرفتند.
بیاناتی اضافه کرد:تعدادی از مراکز فرهنگی شامل مجتمع ابن سینا، مجتمع آوینی و سینماهای فلسطین و قدس ، تعدادی از مراکز اقامتی مانند خانه معلم،مهمانسراهای دانشگاه های بوعلی سینا،آزاد و پیام نور، مهمانسراهای ادارات و دستگاه های دولتی، تعدادی از شعبات بانکها و تمامی سالن های ورزشی فعال در شهر همدان پایش شده و برای آنان دستورالعمل ایمنی صادر شد.
وی با اشاره به اینکه درایام نوروز 49 مرکز اسکان موقت مسافران مورد پایش سطح ایمنی قرار گرفته و دستورالعمل ایمنی دریافت کرده اند گفت: در همین ایام کارشناسان حوزه پیشگیری و آموزش سازمان برای بازدید از 39 مرکز معرفی شده دیگر مراجعه کرده اند که به دلیل حضور نداشتن متولیان این مراکزموفق به انجام بازدید نشده اند.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان تصریح کرد در پایش های انجام شده کارشناسان حوزه پیشگیری و آموزش سازمان برای 45 واحد مکان با کاربریهای آموزشی و فرهنگی، درمانی، اداری، تجاری و تجمعی علاوه برارایه دستورالعمل اخطار ایمنی نیز صادر کرده اند.
بر اساس این گزارش کارگروه ایمنی، آتش نشانی و امداد و نجات یکی از کارگروه های 4 گانه مدیریت بحران است که هر ماه با مشارکت 17 دستگاه و مدیریت رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان برگزار می شود.
دومین جلسه این کارگروه با ارایه گزارش مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان از روند اجرای مصوبات جلسه قبل و خلاصه ای از حوادث و عملیات های انجام شده در سال 95 آغاز شد.
در ادامه اعضای کارگروه ضمن تشریح اقدامات انجام شده دستگاه مربوطه در رابطه با دستور کار جلسه، نظرات و دیدگاههای خودرا در حوزه ایمنی و امداد و نجات بیان کردند.
در این جلسه مقرر شد با توجه به حوادث اخیر ازجمله حادثه پل نیازمند و احتمال تکرار آن مدیریت بحران استانداری و شهرداری تجهیزات لازم در زمان وقوع سیلاب و آبگرفتگی را تهیه و برای استفاده در عملیاتها در اختیار سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی قرار دهد.
همچنین از سازمان جنگلها، مراتع و آبخیز داری خواسته شد با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و افزایش آتش سوزی در مراتع و مناطق جنگلی نسبت به تهیه تجهیزات مدرن اطفاء حریق ازجمله کوله پشتی ضدحریق برای استفاده در مناطق صعب العبور اقدام نمایند.
برگزاری دوره ایمنی و آتش نشانی برای اعضای کارگروه توسط سازمان اتش نشانی و خدمات ایمنی و همچین بازدید گروهی اعضا از بازار و مراکز پایش شدهو تشکیل جلسه کارگروه ایمنی در سطح استان و شهرستان برای ایجاد حساسیت در مدیران استانی و شهرستانی از دیگر مصوبات دومین جلسه کارگروه بود.
در این جلسه از معاونت معماری و شهر سازی شهرداری همدان خواسته شد با توجه به اینکه برخی دستگاهها بدون اخذ دستورالعمل ایمنی اقدام به احداث ساختمانهای در سطح شهر می کنند بناهای اداری، آموزشی و...را به سازمان آتش نشانی معرفی کند همچنین با تغییرات سالانه در مقررات و قواعد ایمنی ساختمانها هنگام تمدید پروانه ساختمان نسبت به انجام استعلام از سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اقدام نمایند.
درخواست از نیروی انتطامی برای گزارش حوادث و موارد مربوط به حوزه ایمنی به خصوص در سطح بازار، درخواست ازمعاونت شهرسازی برای معرفی ساختمانهای در حال ساخت و در خواست از مدیریت بحران استانداری برای برگزاری جلساتی در سطح استان با موضوع ایمنی، آتش نشانی و امداد و نجات از دیگر مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما