به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، عیسی سراقی اظهار کرد: در سال جاری سهمیه استان همدان طی امسال برای بازسازی بافت فرسوده 5 هزار واحد است.
وی افزود: در صورت ابلاغ و ثبت نام متقاضیان، پروندههای متقاضیان برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی میشود.
رئیس اداره بافت فرسوده اداره کل راه و شهرسازی استان همدان بیان داشت: از سال 84 تا پایان سال گذشته بالغ بر 11 هزار و 32 واحد به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ساماندهی حاشیه شهر همدان تصریح کرد: ایشان در سال 83 به نکات مهمی را در زمینه ترمیم بافتهای فرسوده و حاشیه شهرها بیان فرمودند و اداره کل مسکن و شهرسازی نیز نسبت به تهیه طرح توانمندسازی سکونتگاههای غیر رسمی اقدام کرد و در سال 85 نیز به تصویب کمیسیون ماده 5 به شهرداری به عنوان دبیر ستاد توانمندسازی شهر همدان ابلاغ شد.
سراقی افزود: تاکنون در شهر همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، رزن، کبودراهنگ، فامنین، بهار، لالجین و جورقان تعیین محدوده بافتهای فرسوده شهری انجام شده است.
وی یادآور شد: سطح 2 طرح بهسازی بافتهای فرسوده برای تمام شهرهای استان به جز شهرستانهای رزن، فامنین و جورقان به تصویب رسیده و برای اجرا به شهرداریهای مربوطه ابلاغ شده است.
رئیس اداره بافت فرسوده اداره کل راه و شهرسازی همدان گفت: سطح سه طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده همدان نیز به تصویب رسیده و طرحهای بافت فرسوده شهرستانهای نهاوند و طراحی شهری منطقه جولان همدان نیز منتظر طرح در کمیسیون ماده 5 هستند.
وی ادامه داد: بر اساس قانون برنامه پنج ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران(ماده 171) وزارت راه و شهرسازی و شهرداریها باید حداقل 10 درصد از بافتهای فرسوده شهری را احیاء و بهسازی کنند که این امر در استان همدان در سال گذشته محقق شده است.
سراقی با اشاره به سکونتگاههای غیر رسمی استان همدان بیان داشت: در سطح استان دو شهر همدان و ملایر دارای سکونتگاههای غیر رسمی است.
به گفته وی برای هر دو شهر طرح توانمندسازی تهیه و مصوب شده و توسط استانداری همراه با شرح وظایف دستگاههای اجرایی در مناطق توانمندسازی شهرداری به عنوان دبیر ستاد توانمندسازی شهرستان ابلاغ شده است.
رئیس اداره بافت فرسوده اداره کل راه و شهرسازی همدان ابراز داشت: در سال جاری برای شهر همدان پروژههایی چون پنج خانه محله و مجتمع فرهنگی در پنج منطقه تعریف شده و منتظر تأیید در ستاد توانمندسازی سکونتگاههای غیر رسمی شهرستان همدان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در شهر ملایر نیز در دو منطقه شمسآباد و سرجوی، نسبت به معرفی پروژههای محرک توسعه نظیر احداث جوی، جدول و پیادهروسازی اقدام شده و منتظر تأیید ستاد توامندسازی سکونتگاههای غیر رسمی شهرستان ملایر است.
دیدگاه شما