اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

10. آبان 1395 - 10:09   |   کد مطلب: 21334
قائم مقام دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور:
برخي حجم عظيم مبارزه ايران با مواد مخدر را درک نکرده اند
قايم مقام دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: اينکه عده اي مي گويند اعدام ها و دستگيري ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر در ايران جوابگو نيست، به اين دليل است که آنها هنوز حجم عظيم اقدامات مقابله اي ايران در مبارزه با مواد مخدر را درک نکرده اند.

به گزارش صبح الوند، سردار علي مويدي در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان و نشست کشوري اجراي طرح ملي کرامت در شهر ملاير اظهار کرد: اين در حاليست که دنيا در گردهمايي سالانه از اقدامات مقابله اي ما با مواد مخدر تعريف مي کند و بر اين اذعان دارند که ما بسيار موفق عمل کرده ايم.

وي افزود: ما افتخار مي کنيم که در نظام مقدس جمهوري اسلامي حوزه مقابله در زمينه مبارزه با مواد مخدر به عنوان يک کارکرد درخشان و کارنامه طلايي است و اگر اين اقدام همراه با ايثار، شهادت و جانفشاني در حوزه هاي مختلف نبود، امروز وضعيت ما در حوزه مواد مخدر به مراتب بدتر از وضع موجود بود.

وي خاطرنشان کرد: امروز عده اي اعدام ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر را سياسي کرده اند، اما نبايد از اين امر غفلت کنيم که رويکرد ما فرهنگي و اجتماعي است و بايد بر اين بخش متمرکز شويم.

سردار مويدي بيان کرد: هر کس در اين نظام نفس مي کشد، در راستاي مبارزه با مواد مخدر به نوعي مسئوليت دارد و هم اکنون دغدغه در همه سطوح نظام براي مبارزه با موارد مخدر ايجاد شده و اين نشان مي دهد که از بالا تا پايين ترين سطح در قبال اين دغدغه بايد تکاليف و وظيفه خود را به خوبي انجام دهند.

وي تمرکز بر آسيب هاي اجتماعي را از اولويت مهم کشور طبق تاکيدات رهبر معظم انقلاب به روساي سه قوه عنوان کرد و افزود: اعتياد جرايم ناشي از آسيب هاي اجتماعي است و در اولويت مهم نظام قرار گرفته است.

وي با بيان اينکه سپاه و بسيج در اجراي طرح مبارزه با مواد مخدر بسيار هوشمندانه ورود پيدا کرده است، گفت: در طرح ملي کرامت نيز نقش سپاه و بسيج بسزا و تعيين کننده است و انتظار داريم نگاه به طرح کرامت يک نگاه همه جانبه باشد و صرفا مقابله اي نباشد.

قايم مقام دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به توفيق هاي نسبي اجراي طرح مبارزه با مواد مخدر در پنج استان کشور اشاره کرد و گفت: در اين رابطه با بررسي طرح کرامت در ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بسيج، به توافق رسيديم تجربه اي که در شهرستان ملاير اتفاق افتاده، استمرار يابد.

سردار مويدي وجود ظرفيت هاي خوب و قابليت هاي ارزشمند در بين مردم و مديران، فرهنگي بودن اين منطقه و حساسيت نسبت به آسيب هاي اجتماعي، وجود افراد دلسوز، وحدت و هماهنگي و انسجام در استان و شهرستان و بويژه عدم پذيرش فرهنگ بيگانه را از دلايل انتخاب اين شهرستان به عنوان پايلوت اجراي طرح کرامت برشمرد.

وي با بيان اينکه نتيجه طرح کرامت در دو شهر ملاير همدان و فلاورجان اصفهان به ساير شهرستان هاي کشور تعميم داده خواهد شد، افزود: نتايج اين طرح در دو شهر ملاير و فلاورجان در گزارش هاي آينده کشور در محضر رهبر معظم انقلاب و مسئولان ارشد کشوري ارايه خواهد شد.

وي ادامه داد: حجم کار به اندازه اي عظيم است که همه دستگاه هاي مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر در استان بايد بسيج شوند و براي شهرستان برنامه داشته باشند و ما نيز در مرکز کشور در سه سطح طرح کلان کشوري با همکاري سازمان بسيج مستضعفان، طرح استاني و شهرستاني برنامه ريزي کرده ايم.

به گزارش ايرنا سردار مويدي با بيان اينکه دنيا بر روي آموزش و پرورش و اصل خانواده متمرکز شده است، افزود: از مسئولان استان همدان انتظار داريم امکانات استاني را براي اجراي اين طرح بسيج کنند و اين امر مستلزم برنامه ريزي است.

وي گفت: در ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تلاش خواهيم کرد مراکز ترک اعتياد به تعداد نياز در شهرستان ملاير تاسيس و فعال شود و از نظر مالي براي ايجاد مراکز DIC و شلتر کمک خواهيم کرد.

سردار مويدي همچنين با خانواده شهيد علي چراغي يکي از شهداي شهرستان ملاير ديدار کرد.

دو شهرستان ملاير و فلاورجان در استان هاي همدان و اصفهان به عنوان پايلوت اجراي طرح ملي کرامت در راستاي مبارزه با مواد مخدر انتخاب شده اند که نخستين نشست هماهنگي اجراي اين طرح امروز يکشنبه نهم آبان ماه با حضور سردار مويدي قايم مقام دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و ساير مسئولان کشوري، استاني و شهرستاني در فرمانداري ويژه ملاير برگزار شد.

شهرستان ملاير با دارا بودن جمعيتي بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کيلومتري شهر همدان واقع شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان