اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

5. مهر 1392 - 16:30   |   کد مطلب: 2038
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه‌ریزی لازم برای هدفمندسازی و تجاری‌سازی پایان‌نامه‌های دانشجویی بر پایه هماهنگی دانش و صنعت با راهبرد نقش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعنوان حلقه واسط بین دانشگاه و صنعت نیز باید مورد توجه باشد.

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، ابراهیم کارخانه‌ای با اشاره به نشست کاری خود با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای توسعه اشتغال اظهار داشت: در این جلسه پیشنهاداتی را در راستای توسعه اشتغال ارائه کردم که منجر به پیشنهاد شرکت بنده در شورای عالی اشتغال کشور و کمیته‌های تخصصی اشتغال شد.

وی به پیشنهادات ارائه شده پرداخت و ادامه داد: اعطای مدرک علمی و مهارتی به دانشجویانی که در حین آموزش، دوره کسب مهارت را در مراکز تخصصی فنی و حرفه‌ای گذارنده باشند، یکی از این پیشنهادات بود که مورد توجه قرار گرفت.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس از پیشنهاد تأسیس سامانه تسهیلات سرمایه‌گذاری به منظور تسهیل نظارت و شفاف‌سازی در اعطای وام‌های پرداختی از سوی بانک‌ها خبر داد و گفت: احیاء طرح کارورزی دانشجویان با مشارکت یکسان کارفرما و دولت در واحدهای تولیدی و صنعتی در راستای کسب مهارت و توسعه اشتغال در کشور از دیگر پیشنهاداتی بود که موجب ایجاد اشتغال می‌شود.

کارخانه‌ای اعطاء اعتبار توسعه تعاونی‌های پشتیبان با سقف وام 100 میلیون تومان برای توسعه اشتغال مشاغل خانگی در استان را از دیگر ضروریات دانست و ادامه داد: دستور پرداخت تسهیلات به طرح‌های پارک علم و فناوری مصوب کارگروه اشتغال استان از دیگر موضوعاتی است که باید مد نظر باشد.

وی تخصیص تسهیلات مورد نیاز از محل وجوه اداره شده با سود پایین به تعاونی‌های دانش‌بنیان در استان را از دیگر موارد دانست و ادامه داد: اختصاص خط اعتباری ویژه با سود چهار درصد در راستای توسعه سرمایه‌گذاری در همدان از دیگر موضوعاتی است که به ایجاد اشتغال کمک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس پیشنهاد طرح «سربازصنعت» برای گذراندن دوران نظام‌وظیفه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در واحدهای صنعتی در راستای کسب مهارت و توسعه اشتغال در کشور را از دیگر موضوعات دانست.

وی تجدید نظر در شیوه اضافه تدریس و الزام مراکز آموزش عالی کشور به استفاده از کادر ثابت آموزشی در راستای توسعه فرصت‌های شغلی در مراکز دانشگاهی را نیز بخشی از پیشنهادات ارائه شده دانست.

کارخانه‌ای تشکیل هسته‌های نظارتی به منظور بکارگیری خیل عظیم فارغ‌التحصیلان بیکار در حوزه‌های مختلف، تأسیس شرکت‌های تعاونی فراگیر دانش‌بنیان با بهره‌گیری اعضا از وام‌های خوداشتغالی و تأسیس سامانه الکترونیکی اشتغال در کشور در راستای رعایت عدالت در اشتغال و اعمال مدیریت و نظارت واحد در سطح کشور را از دیگر موارد مطروحه عنوان کرد.

وی الزام دستگاه‌های اجرایی به ارائه برنامه‌ها و راهبردهای اشتغالزا برای ایجاد اشتغال کلان در سطح کشور، تشکیل کارگروه ویژه رسیدگی و ساماندهی بیکاری و شناسنامه‌دار کردن بیکاران و اعزام کارکنان تأثیرگذار واحدهای تولیدی به مراکز تخصصی آموزش فنی و حرفه‌ای با راهبرد کسب مهارت، ارتقاء بهره‌وری و اعطاء تسهیلات ترجیحی بر پایه رقابت‌پذیری را بسترساز ایجاد اشتغال دانست.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: برنامه‌ریزی لازم برای هدفمندسازی و تجاری‌سازی پایان‌نامه‌های دانشجویی بر پایه هماهنگی دانش و صنعت با راهبرد نقش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعنوان حلقه واسط بین دانشگاه و صنعت نیز باید مورد توجه باشد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان