به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، علیمردان طالبی در کارگروه سازمانهای مردم نهاد استان همدان با بیان اینکه در دنیا 43 حادثه طبیعی وجود دارد افزود: از این تعداد، احتمال وقوع 18 تا 20 حادثه در استان همدان وجود دارد.
وی از خشکسالی، سیل، زلزله، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، بیماریها، آفات نباتی و ...به عنوان حوادث طبیعی در استان نام برد.
مدیرکل مدیریت بحران استان همدان خشکسالی رخ داده در سطح استان به دلیل کاهش شدید بارندگی را یادآور شد و گفت: استان به لحاظ کاهش بارندگی رتبه 31 کشور را به خود اختصاص داد که این خشکسالی موضوع و اولویت مهم استان است.
وی تصریح کرد: در ساختار مدیریت بحران|، رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور معرفی شده و هیئت دولت نیز اعضای این شورای عالی هستند.
طالبی با بیان اینکه 14 کارگروه تخصصی برای مدیریت بحران تعریف شده اظهار داشت: هرکدام از کارگروهها در مورد کار تخصصی خود باید برنامهریزی داشته باشند.
وی، پیشگیری، آمادگی مقابله با بحران، بازسازی و بازتوانی را از جمله برنامههای مهم هر کارگروه بیان کرد و افزود: آمادگی و پیشگیری جزء مهمترین اصول در چرخه مدیریت بحران است.
مدیرکل بحران استان همدان با بیان اینکه نخستین کسانی که وارد حادثه میشوند مردم هستند تصریح کرد: باید تشکلهای مردم نهاد را پیدا کرده و آموزش داد تا در مواقع ضروری از وجود آنان استفاده شود.
وی با تأکید بر استفاده از فناوریهای نوین در بحث مدیریت بحران گفت: وقتی در عرصههای مختلف از فناوریهای به روز استفاده میکنیم در زمینه حوادث غیر مترقبه نیز باید فناوریهای نوین را در خدمت بگیریم.
طالبی با اشاره به شکلگیری طرح «دوام» توسط شهرداری تهران در این شهر اظهار داشت: ما نیز به دنبال اجرای این طرح در همدان هستیم تا در منطقه و محلهای با آموزش حدود 30 نفر از اهالی محله در مدیریت بحران و حوادث غیر مترقبه تأثیرگذارتر باشیم.
دیدگاه شما