اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

30. شهريور 1392 - 17:32   |   کد مطلب: 1976
اگر چه پيش از اين تصور مي‌شد با افزايش مخالفت‌هاي نمايندگان، معرفي جعفر توفيقي به عنوان وزير علوم به مجلس از سوي دولت صورت نگيرد، اما آنگونه كه توفيقي تلويحا اعلام كرده لابي گسترده‌اي براي راي اعتماد به وي در مجلس آغاز شده است.

 

به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، رايزني توفيقي با نمايندگان: جعفر توفيقي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري در گفت‌وگو با تسنيم، در واكنش به توصيه محمدرضا باهنر مبني بر اينكه به رئيس‌جمهور توصيه كرده كه وي را به مجلس معرفي نكند چون راي نمي‌آورد، اظهار داشت: از نظر بنده فضاي مجلس رو به بهبود و تعاملات ما با نمايندگان مجلس رو به گسترش است.وي مي‌گويد: تعطيلات مجلس كه تمام شود، بنا دارم در جلسات كميسيون‌ها و فراكسيون‌ها شركت كنم. نظر باهنر محترم است اما فكر مي‌كنم با رايزني‌هايي كه خواهيم داشت فضاي مجلس رو به بهبود است.

توفيقي فرد مناسبي است؟ ؛ در بين نمايندگان مجلس هستند كساني كه با حضور توفيقي در مسند وزارت موافقند و عنوان مي‌كنند كه انتخاب توفيقي هوشمندانه بوده است. در اين ميان احمد توكلي نماينده اصولگراي مجلس، بيشترين اعضاي وزارت علوم را طرفدار جريان اصلاح‌طلبي دانسته و گفته است: «براي اين وزارتخانه نمي‌توان يك اصولگرا را انتخاب كرد، البته بايد از اصلاح‌طلبي استفاده كرد كه پايبند به انقلاب و اصول نظام باشد.» وي در پاسخ به سوالي درباره احتمال تاييد صلاحيت توفيقي از سوي مجلس، گفته است: «ايشان اظهار داشتند كه نه قبل از ۲۶ خرداد و نه بعد از آن، حرفي درباره تقلب و فتنه نزده‌اند، تنها روز بيست و ششم در مسجد دانشگاه تهران سخنراني كرده‌اند كه آن هم از سر عصبانيت بوده است». توفيقي رياست ستاد محمدرضا عارف را نيز در زمان انتخابات بر عهده داشت.عارف روز گذشته نسبت به انتقاد‌هايي كه به توفيقي شده واكنش نشان داده و گفته: «متاسفانه عده‌اي كه شناخت كافي از توفيقي ندارند، هجمه‌هايي عليه وي در فضاي كشور به راه انداخته‌اند در حالي كه من در برابر تاريخ و مردم شهادت مي‌دهم توفيقي مناسب‌ترين فرد براي آموزش عالي كشور در مقطع فعلي است.»

انتقادها به توفيقي : حضور توفيقي در فتنه سال 88 سبب بروز بيشترين انتقادات به وي شده است.انتقاد‌ها تا جايي پيش رفت كه برخي به صراحت بيان مي‌كنند خيال‌تان راحت توفيقي راي نمي‌آورد. نبويان عضو كميسيون آموزش در انتقاد به توفيقي مي‌گويد: آقاي توفيقي دو اشكال بزرگ دارد، يكي اينكه توفيقي انديشه‌هاي سكولار دارد و ديگر ايراد وي حضورش در حوادث پس از انتخابات 88 است.از سوي ديگر منتقدان از اقداماتي كه در دوران حضور توفيقي در وزارت علوم صورت گرفت گله‌مند هستند و اين اقدامات را شتابزده مي‌دانند. اميرعباس سلطاني عضو كميسيون انرژي مي‌گويد: نظر مجلس درباره آقاي توفيقي سرپرست وزارت علوم منفي است و در صورت معرفي به مجلس براي تصدي وزارت علوم، قطعا راي نخواهد آورد./مشرق

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان