اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

29. مرداد 1395 - 12:45   |   کد مطلب: 19572
رییس کمیسیون اقتصاد ، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان تاکید کرد:
تقویت صنعت گردشگری همدان نیازمند اراده جدی است
رییس کمیسیون اقتصاد ، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با تاکید بر اینکه تقویت صنعت گردشگری همدان نیازمند اراده قوی است گفت: ایجاد زیر ساخت های صنعت گردشگری در شهر امری ضروری است که در این راستا باید از ظرفیت بخش خصوصی بهره گرفت.

به گزارش صبح الوند، محمد تبریزی در جلسه این هفته کمیسیون اقتصاد ، سرمایه گذاری و گردشگری شورا که با حضور رئیس هیئت مدیره مجتمع تفریحی توریستی تله کابین گنجنامه برگزار شد افزود : همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین علاوه بر داشتن پتانسیل های گردشگری در زمینه های تاریخی و فرهنگی در خصوص مناطق طبیعی نیز ظرفیت خوبی در جذب گردشگر دارد و شهری توریستی و گردشگر پذیری است.

تبریزی لازمه رونق صنعت گردشگری همدان را ایجاد بستر و زیرساختهای گردشگری برشمرد و اظهار کرد : استان و شهر همدان پتانسیل های مناسبی برای رونق گردشگری دارد و علی رغم تاکیدات استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان اما عزم و اراده ای قوی و هماهنگ برای تحقق این امر در این استان دیده نمی شود.

وی تاکید کرد : ضروری است با همدلی و انسجام ضمن تدوین نقشه های راهبردی مناسب اجرای طرح های زیرساختی گردشگری برای شهر و استان همدان را شروع کرده و دچار روزمرگی نشد.

رییس کمیسیون اقتصاد ، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه همدان در کارنامه تاریخی خود جزو شهرهایی است که اولین ها را دارد افزود : این پیشینه تاریخی آن در طول تاریخ اثرگذار بوده است که از جمله آنها می توان به کاروانسراهایی که زمانی محل تردد تجار بود اشاره کرد.

محمد تبریزی نزدیکی به پایتخت کشور ، آرام و کم بودن حجم ترافیک را از دیگر مزیتهای شهر همدان برشمرد و اضافه کرد : امروز با تلاش مسوولین همدان شهری امن، آرام و با آبرویی است اما نیازمند تدبیر راهکارهایی برای رونق گردشگری است.

تبریزی تبلیغات مناسب و فرهنگ سازی را از جمله راهکارهای رونق صنعت گردشگری همدان دانست و گفت : همدان از بسیاری از استانهای گردشگری از جایگاه بالاتری برخوردار است اما به خوبی معرفی نشده و زیرساختهای گردشگری خوبی هم ندارد.

رییس شورای اسلامی شهر همدان هم ورود جدی متولیان در حوزه گردشگری استان را ضروری دانست و گفت : مشکلات عدیده ای در بخش گردشگری به دلیل نبود برنامه های منسجم و مناسب وجود دارد.

علی اکبر نظری اضافه کرد : متاسفانه در زمینه گردشگری همه اعلام آمادگی می کنند اما این مهم تنها در حد شعار بوده و در عمل دیده نمی شود.

در ادامه این جلسه نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان نیز ضمن انتقاد از عملیاتی نشدن وعده های مسوولین در حوزه گردشگری اظهار کرد : داشتن متولیان متعدد صنعت گردشگری و توریسم در همدان آفت اصلی رکود و عدم پیشرفت این صنعت ، در ادوار گذشته و حال بوده است.

حمیدرضا طبی مسرور با بیان اینکه در صنعت توریسم وعده ها تنها در حد شعار بوده چرا که عملیاتی شدن آنها را شاهد نبودیم، افزود : متاسفانه برنامه های خوبی برای ماندگاری بیش از دو روز گردشگران نداشته ایم و اگر بتوانیم ماندگاری مسافران را به بیش از دو روز برسانیم قطعاً می توان گفت تا حدودی به هدف گردشگری نزدیک شده ایم.

طبی مسرور با اشاره به اینکه اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان که از نظر قانون متولی اصلی گردشگری است اضافه کرد : انتظار می رود این دستگاه اجرایی بتواند کاربردی تر وارد شده و صنعت توریسم را در شهر و استان همدان تقویت کند.

وی با تاکید بر اینکه باید مسیر حرکتی مناسبی برای صنعت توریسم تعریف شود، افزود : با این اقدام قطعاً در آینده ای نزدیک با حداقل هزینه ها می توان گردشگری همدان را تقویت کرده و مدت زمان ماندگاری گردشگری را نیز افزایش داد.

نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان همچنین با اشاره به شروع اجرای طرح پیاده راه سازی خیابان بوعلی، افزود: این طرح یکی از زیرساختهای گردشگری شهر است که با شروع آن با انتقادات و ناملایماتی مواجه شدیم و ما نیازمند حمایت و پشتیبانی برای پیشبرد اهداف هستیم.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری همدان نیز در این جلسه از طرح تغییر کشت گونه های گیاهان فضای سبز در ستاد اقتصاد مقاومتی شهرداری خبر داد و گفت : براساس این طرح کشت گونه های گیاهی به گیاهان دارویی تغییر می کند که در حال حاضر طرح در حال تدوین در ستاد اقتصاد مقاومتی است.

یوسفی نوید اضافه کرد: تغییر کشت گونه های گیاهی فضای سبز شهر همدان از برنامه های شهرداری است که در صورت تصویب سال آینده اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و گردشگری شهرداری همدان هم به طرح راه اندازی سازمان گردشگری در استان اشاره کرد و گفت : ابتدای کار باید سازمان گردشگری به خوبی شرح وظایفش مشخص شده و تعریف شود.

اکبر رنجبران مشارکت بخش خصوصی در امر گردشگری را حائز اهمیت دانست و افزود : مشارکت مدنی مردم در سازمان گردشگری نیز می تواند به عنوان سهامدران این سازمان بسیار تاثیر گذار باشد چرا که این امر به نوعی در امر فرهنگ سازی رونق صنعت گردشگری موثر خواهد بود.

در ادامه رئیس هیئت مدیره مجتمع تفریحی توریستی تله کابین گنجنامه اقدامات شورای چهارم اسلامی شهر همدان در حوزه گردشگری را قابل قبول دانست و گفت : اجرای طرح پیاده راه سازی خیابان بوعلی یکی از بزرگترین زیرساختهای جذب گردشگر است و انتظار می رود این طرح در دیگر خیابانهای اصلی شهر هم اجرایی شود.

سعید ترابیان با بیان اینکه همدان دارای فرصت و تهدیدهای گردشگری است افزود : بزرگترین فرصت خوب این است که همدان می تواند به عنوان پایلوت گردشگری در غرب کشور باشد و باید از این فرصت به خوبی استفاده کرد.

ترابیان بازار خوردو را از بهترین پتانسیل درپایلوت بودن همدان در غرب کشور برشمرد و اظهار کرد : زیرساختهای لازم حضور گردشگران در همدان فراهم نشده است .

وی به استقبال سرمایه گذاران در بخش گردشگری اشاره کرد و گفت : بخش خصوصی به تنهایی قادر نیست کارهای گردشگری را پیش ببرد بلکه نیازمند حمایت و پشتیبانی بخش دولتی است.

وی در ادامه به تشریح پیشنهاد خود در خصوص طرح توسعه پایدار گردشگری استان همدان پرداخت.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان