به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، سردار سرتیپ علی شادمانی در یادواره شهدای مریانج با گرامیداشت مقام شامخ 153 شهید والا مقام شهر مریانج اظهار داشت: شهدا در جایگاه والا و رفیعی قرار دارند.
وی افزود: آرزوی شهدا زیارت کربلا و دیدار امیرالمؤمنین علی(ع)، امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) در هنگام جان سپردن بود و مطمئناً برای آنها این امر محقق شده است.
* شهدا با فدای جان خود امنیت و آسایش را به مردم ایران هدیه دادند
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه با برگزاری یادواره شهدا میخواهیم متوجه راهی که آنها طی کردند، باشیم، گفت: شهدا با حماسه آفرینی، خلق زیباییها و فدای جان خود به مردم ایران امنیت، آسایش، آقایی و زندگی توأم با افتخار را تقدیم کردند.
وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی عدهای با این انقلاب مخالف بودند و اکنون هم هستند و مخالفتهای خود را به طرق مختلف اعلام کردند، عدهای هم با پیروزی انقلاب تصور کردند در این انقلاب مسئولیت و سهمی ندارند و از انقلاب بریده و در صف برنج و روغن و شکر ایستادند و فقط نق زدند.
شادمانی تصریح کرد: برخی نیز به انقلاب وفادار ماندند اما دلشان فقط در حمایت از شهدا بود و حرکتی نکردند، اما عدهای اسوه غیرت، مردانگی، روحیه انقلابی، روح تمامنمای مجاهدت، ولایتمداری و دینداری شدند و همچنان نیز در این مسیر حرکت میکنند.
وی با اشاره به اینکه آزادگان در اردوگاههای عراق حماسهای چون شهدا آفریدند، ابراز داشت: جانبازان نیز سالهای سال با دردهای متعددی مأنوس بودند اما شکایت نکرده و همواره شاکر هستند.
* در جنگ تحمیلی 48 کشور به عراق کمک کردند
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه جنگ تحمیل شده به ایران جنگ جهانی بود، اذعان کرد: در جنگ تحمیلی از 48 کشور به طرق مختلف به عراق کمک و از بعثیها حمایت میکردند.
وی ادامه داد: از سال 58 تا شهریور 59 که جنگ تحمیل شد غائلههای مختلفی را در آذربایجان، تهران و کردستان و دیگر نقاط کشور به راه انداختند و بعد جنگ تحمیلی آغاز شد.
* عراق در ابتدای جنگ 350 هزار نیرو داشت/ در پایان جنگ نیروهای عراق به یک میلیون و 230 هزار نفر رسید
شادمانی با اشاره به اینکه جنگ تحمیلی در مقیاس جهانی بود، خاطرنشان کرد: عراق در ابتدای شروع جنگ با ایران پنج هزار دستگاه تانک داشت که در طول جنگ چهار هزار تانک توسط نیروهای ایرانی منهدم، و یک هزار و 500 دستگاه تانک به غنیمت گرفته شد اما در پایان جنگ عراق هفت هزار دستگاه تانک در اختیار داشت.
وی ادامه داد: عراق در آغاز جنگ 300 فروند هلیکوپتر در اختیار داشت که 100 فروند از آنها توسط رزمندگان اسلام منهدم شد اما عراق در پایان جنگ 600 فروند هلیکوپتر داشت.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح به هواپیماهای جنگی عراق اشاره کرد و یادآور شد: در ابتدای جنگ عراق 300 فروند جنگنده داشت که در طول جنگ تمام 300 فروند توسط ایران منهدم شد و در پایان جنگ عراق دارای 600 فروند هواپیمای جنگی بود.
وی ابراز داشت: ارتش عراق در آغاز جنگ هزار و 500 قبضه توپخانه با کالیبرهای مختلف داشت که همه را ایران نابود کرد اما در آخر جنگ عراق سه هزار قبضه توپخانه در اختیار داشت.
شادمانی با بیان اینکه عراق در ابتدای جنگ 220 هزار نفر نیروی نظامی زمینی داشت، افزود: در آخر جنگ تعداد نیروهای زمینی عراق به یک میلیون و 173 هزار نفر افزایش یافته بود.
وی اضافه کرد: در ابتدای جنگ نیروهای هوایی عراق 25 هزار نفر بود که در پایان جنگ به 48 هزار نفر افزایش یافته بود و نیروهای دریایی از پنج هزار نفر آغاز جنگ به هشت هزار و 200 نفر افزایش یافته بود.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه کل نیروهای عراق در آغاز جنگ با ایران 350 هزار نفر بود، تصریح کرد: در پایان جنگ کل نیروهای عراق به یک میلیون و 230 هزار نفر در جبههها رسیده بود.
وی ادامه داد: عراق در جنگ با ایران 320 هزار نفر کشته و 80 هزار نفر اسیر داد.
* عراق 11 هزار کیلومتر از مرزهای ایران را در جنگ اشغال کرد
شادمانی با اشاره به اینکه همه شرق و غرب و اعراب منطقه برای تحقیر و شکست ایران بسیج شده بودند، گفت: عراق در طول جنگ 11 هزار کیلومتر از مرزهای ایران را به اشغال خود درآورد و همه زیر ساختهای کشور را منهدم کرد.
وی با بیان اینکه امروز از آن ارتش یک میلیون و 230 هزار نفری هیچ خبری نیست، ابراز داشت: امروز دیگر همه منافقین و خلق عربی که علیه ایران بودند، نابود شدند.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه امروز ایران امنترین کشور دنیاست، اذعان کرد: شهدا سخاوتمندانه جان خود را برای امنیت و اقتدار ایران فدا کردند و این دلیل احترام به شهدا است.
وی افزود: در طول هشت سال دفاع مقدس عظمت و حماسههای زیادی آفریده شد و کارنامه شهدا افتخار آمیز و غرور آفرین است.
* امروز خطرناکترین جنگ، تهاجم فرهنگی است
شادمانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز در اوج جنگی هستیم که خطرناکتر از هشت سال جنگ تحمیلی است، گفت: امروز خطرناکترین جنگ، تهاجم فرهنگی است که مقام معظم رهبری تهاجم فرهنگی را به تعابیر مختلفی چون حمله فرهنگی، ناتوی فرهنگی، جنگ نرم، قتل عام فرهنگی، براندازی نرم، جنگ تمام عیار و توطئه فرهنگی یاد میکنند.
وی از نفوذ شبکههای ماهوارهای در بین خانوادهها گفت و افزود: امروز دشمنان با شبکههای ماهوارهای به درون خانوادهها نفوذ کردند و رفتارهای ناصحیح را به جوانان و جامعه القاء میکنند.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با طرح این سؤال که رابطه شبکههای ماهوارهای با موضوع ولایت فقیه، جنگ هشت ساله، حجاب و عفاف و ناموس چیست، ابراز داشت: شبکههای ماهوارهای از دین و غیرت دینی نمیگویند، بلکه از امور حرام سخن به میان میآورند.
* در برخی از ادارات دغل کاری، کم کاری و دهن کجی به انقلاب دیده میشود
وی خاطرنشان کرد: چرا باید امروز بعد از این همه هزینه در راه انقلاب، در بخشی از ادارات دغل کاری، کم کاری و دهن کجی به انقلابیون و خانواده شهدا باشد، مسئولان امر در این مواقع کجا هستند.
شادمانی با بیان اینکه برخی اسلامی را معرفی میکنند که با اسلام ناب مغایرت دارد، تصریح کرد: آنها اسلام را اهل تساهل و سازش میدانند و چنین اسلامی را افرادی چون مهاجرانی به غرب معرفی میکنند.
وی افزود: نگذاریم دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی را موریانههایی که به انقلاب نفوذ کردند و از اسلام بیرمق، و خنثی که با خون شهدا رابطهای ندارد، بسازند.
معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح در پایان با بیان اینکه ما اهل رمضانیم، خاطرنشان کرد: بزرگترین دشمن ما یعنی امریکا از مردم ایران سیلی خورده است./فارس
دیدگاه شما