پایگاه خبری صبح الوند ـ هولوکاست از دو واژه یونانی "holo"به معنای همه و ""kaustos به معنای سوزاندن و نابود کردن ترکیب یافته است و این واژه روی هم رفته به معنای همه سوزی است. واژه هولوکاست اصطلاح مذهبی وبه معنای قربانی کردن یک حیوان نر طبق سنت یهودی است و به واقعهای اطلاق می شود که در فاصله سالهای 1939 تا1944 در جنگ جهانی دوم قریب به شش ملیون یهودی از سراسر اروپا جمع اوری و به اردوگاه مرگ در المان و لهستان فرستاده تا سوزانده شوند. این ادعای جعلی یهودیها باعث شد در اول نوامبر سال 2005 مجمع عمومی سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه های که به پیشنهاد آمریکا استرالیا کانادا و روسیه حمایت 104 کشور با اجماع تصویب شد. انکار هولوکاست را قابل پذیرش ندانست و بیست و ژانویه را برای یاد بود قربانیان ان فاجعه روز جهانی هولوکاست نامگذاری کرد.
ایران تنها کشوری است که با این قطعنامه مخالفت کرد. به همین علت مورد سرزنش سازمان ملل متحد قرار گرفت. به نظر میاید اسراییلی ها در تعداد قربانیان و اردوگاههای دارای اتاق گاز و افسانه صابون سازی مبنی بر اینکه آلمانها از چربی اجساد برای تولید صابون استفاده میکردند دچار تناقض شده اند و متاسفانه ادعاهای دروغین آنها سبب شد بتوانند خسارتهای مالی زیادی را از آلمانها و دیگر کشورهایی که بنا بر ادعاهای آنها در این واقعه شرکت کردند، بستانند.
رهبر فرزانه انقلاب در مراسم تحلیف و اعطای سر دوشی دانشجویان افسری 27/6/1391 در مورد هولوکاست چنین فرمودند «امروز در بسیاری از کشورهای غربی کسی جرات ندارد واقعه مجهول الحال هولکاست را زیر سوال ببرد. آن طور که اطلاع دادند به ما، در آمریکا اگر کسانی با تکیه به مبانی روانشناختی و جامعه شناختی بخواهد علیه هم جنس بازی چیزی بنویسد و منتشر کند، قادر نخواهد بود؛ جلویشان گرفته میشود. اینها چطور ملتزم به آزادی بیانند؟ آنجایی که پای سیاستهای خبیث یهودی در میان است باید اخلاق ملتها به فساد کشیده بشود. در آنجا آزادی بیان معنا ندارد و کسی جرأت نمیکند و حق ندارد در مقابل این سیاست خباثت آلود چیزی منتشر کند اما برای اهانت به مقدسات اسلامی به خیال خودشان برای کسب کردن این مقدسات در چشم جوانان کشورهای اسلامی چرا! کسی از اینها باور نمیکند».
جالب است بدانید در طول تاریخ ما هولوکاستهای زیادی داشتیم که به آن اشاره نشده است. مانند هولوکاست در ایران در زمان خشایار شاه و قتل عمد تعداد زیادی از ایرانیان بدست خاخام یهود و نامیده شدن این روز نحس به نام سیزده به در. یا هولکاست در یمن و کشته شدن و سوختن یمنیها در آتش به دست پادشاه یهودی به علت روی آوردن به مسیحیت و امروزه هولوکاست در سوریه در مورد شیعیان.
طبق استناد به قرآن کریم در سوره مائده آیه 82؛ دشمنترین مردم به مومنان یهودیان مشرک هستند و این مورد در دنیای فعلی به وفور به چشم میخورد. در سوریه در روزهای اخیر شیعیان زیادی در اطراف حرم حضرت زینب (س) به دست وهابیها و با تجهیزات اسرائیلی و حامی آنها به شهادت میرسند، شاید به خاطر آن که شیعه هستند.
در صورتی که در بیانیه وانکوور آمده است ما باید چند مذهبی بودن جهان را به عنوان یک واقعیت بپذیریم . همچنین باید نیاز به نوعی آزادی بیان را که مذاهب را قادر می سازد علی رغم اختلافاتشان با یکدیگر همکاری داشته باشند. قبول کنیم تا شرایط بقای بشر را فراهم آوریم و ارزش های مشترک حقوق بشر و شأن انسان با بالنده سازیم. ولی امروزه در سوریه همان کسانی که مدعی حقوق بشر و به ظاهر حامیان این بیانیه هستند از کشتار شیعیان در سوریه واهمه ای ندارند و به گفته انیشتین حیات انسان ها هویت خود را از دست داده و از ارزش های والای انسانی، جز اسم توخالی نمانده است.
نویسنده: امیررضا دهقانی
منبع: کافه حقوق
دیدگاه شما