به گزارش صبح الوند، مهرداد نادري فر در نشست اعضاي کارگروه ارتقاي وضعيت امور اجتماعي، فرهنگي و سلامت افزود: با اجراي طرح هفته فرهنگي، نقش هر دستگاه در اجراي برنامه هاي پيش بيني شده در منطقه حاشيه نشين مشخص مي شود و آنها ملزم و مسئول به اجراي آن برنامه ها مي شوند.
وي يادآوري کرد: با وجود اينکه ستاد بازآفريني در سال 85 مشغول به فعاليت کرده است ولي به علت اطلاع رساني نکردن از سوي مسکن و شهرسازي ، تا سال 93 از وجود چنين ستادي با خبر نبوديم.
وي اضافه کرد: پس از پي بردن به وجود چنين ستادي ، نشستهاي مختلف با اعضاي ستاد برگزار و اقدام به تشريح ضرورت و اهميت اين طرح شد.
مديرکل امور اجتماعي استانداري بيان کرد: طرح توانمند سازي سکونتگاه هاي غير رسمي تنها براي دو شهرستان همدان و ملاير مصوب شده و اين طرح در نهاوند در حال مطالعه است.
نادري فر افزود: به منظور تعميم اين طرح به کل استان نيازهاي عمراني مرتبط با مسائل اجتماعي و فرهنگي حاشيه شهرها به تفکيک شهرستانها و محله ها شناسايي شدند.
وي اضافه کرد: به دنبال مکاتبه و نامه نگاري وزارت کشور براي شناسايي طرحهاي اولويت دار، 80 برنامه شناسايي و ابلاغ شد.
وي اظهار کرد: مراکز مرتبط با آسيبهاي اجتماعي، مراکز فرهنگي و آموزشي، بهداشت و درمان، مراکز ديني، انتظامي، طرحهاي عمراني مرتبط با فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي استان بود که شناسايي و به وزارت کشور ارسال شد.
وي خاطرنشان کرد: همچنين طي مکاتبه اي با فرماندارن خواستار بررسي نيازهاي ضروري مناطق بازآفريني استان شديم.
مديرکل امور اجتماعي استانداري همدان افزود: پاسخ فرمانداران نشان داد که به خوبي نيازهاي شهرستان در اولويت بندي ها ديده نشده است.
نادري فر در ارتباط با ويژگي طرح هاي ارسالي بيان کرد: طرحهاي پيشنهادي تنها بايد عمراني و متناسب با نيازهاي فرهنگي و اجتماعي منطقه باشد.
وي اضافه کرد: طرحهاي پيشنهادي بايد در يکسال قابليت اجرا داشته باشند و تاثير ملموسي بر زندگي ساکنان آن منطقه بگذارد.
وي با ذکر اينکه 2 هزار ميليارد ريال اعتبار براي اجراي اين طرحها اختصاص يافته افزود: اين عتبار بر اساس طرحهاي ارسالي و ميزان مشکلات مناطق حاشيه نشين تخصيص مي يابد.
مديرکل امور اجتماعي استانداري همدان اظهار کرد: پروژههاي پيشنهادي بايد بگونه اي باشد که امکان تخصيص اعتبار از محل منابع استاني داشته باشد.
نادري فر تاکيد کرد: فرمانداران و مديران دستگاه هاي اجرايي بايد بدانند که اعتبار پيش بيني شده به طرح هاي پژوهشي و آموزشي اختصاص نمي يابد.
وي خاطر نشان کردک طرح هاي اولويت داري که سال گذشته احصاص شدند شامل تاسيس شوراي محله، مراکز بهداشتي درماني، اورژانس اجتماعي، مرکز دي آي سي، مساجد، مرکز نگهداري از کودکان بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما