به گزارش صبح الوند به نقل از فارس؛ حمیدرضا کفاشیان بعد از ظهر امروز در همایش تقدیر از معلمان نمونه استان همدان با اشاره به دو ملاقات مهم وزارت آموزش و پرورش با مقام معظم رهبری اظهار کرد: روزهای گذشته دو ملاقات مهم با رهبری انجام شد که یکی دیدار دانشآموزان با رهبری و دیگری ملاقات فرهنگیان و فرهیختگان با ایشان بود که در این ملاقات سفارشات بسیار خوبی به این دو قشر شد.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین سفارشات رهبری توجه به اقتصاد مقاومتی بود که معنای این شعار این است که باید هویت دینی و ملی را تقویت کرده و آن را در کشور به مرحله اجرا درآوریم.
معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تقویت هویت دینی و ملی در جامعه تصریح کرد: اگر هویت دینی و ملی را در بین جوانان نهادینه کنیم آنها به مسلمان بودن خود افتخار میکنند و در این صورت است که زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی در جامعه فراهم میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: فرهنگیان باید تلاش کنند تا این هویت دینی و ملی را برای جوانان پررنگ کنند تا بتوانیم در اجرای اقتصاد مقاومتی گام بلندی برداریم.
کفاشیان با ایراد یک سؤال خطاب به معلمان حاضر در جلسه گفت: چه کنیم که دانشآموزان ما به سرود و پرچم و عبارتهای زیبا احترام بگذارند و نسبت به ایرانی و مسلمان بودن خود عشق بورزند؟ اگر بتوانیم این مفاهیم را برای دانشآموزان نهادینه کنیم مصرف داخلی هم فراهم خواهد شد.
وی یادآور شد: باید قبول کنیم در آموزش این مفاهیم به دانشآموزان نقص داریم و این نقص به حوزه معلمان و حوزه پرورشی برمیگردد.
معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: چگونه است که وقتی سرود کشورهای دیگر در مسابقه فوتبال خوانده میشود بازیکنان آنها دستشان را روی سینه میگذارند اما بازیکنان ما به هم نگاه میکنند و حتی دست روی سینه نمیگذارند؟.
وی خاطرنشان کرد: تمام این امور محصول تعلیم و تربیت ما است، مراسمهایی مانند صبحگاه، اهتزاز پرچم و ...را اموری ساده و معمولی میدانیم غافل از اینکه تکرار این کارها میتواند عشق و تعلق خاطر را در وجود همه نهادینه کند.
کفاشیان ادامه داد: همه باید به امکانات بومی و گردشگری منطقه خود دقت کنیم و ببینیم چه امکانات وسیعی برای استفاده و جلب سرمایه و صادرات فرهنگی داریم.
وی اظهار کرد: خودکمپنداری و خودکوچکپنداری در مقابل خودبزرگبینی غربیها میتواند به جامعه ما ضرر برساند، پس باید به این مسائل دقت شود.
معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: باید در عرصه فرهنگی توجه جوانان را به اینکه ما همه چیز داریم جلب کنیم و در این راستا همت همگانی داشته باشیم.
وی خواستار توسعه برنامههای دینی به شکل جذاب در کشور شد و گفت: این برنامهها باید طوری باشد که به ارزشهای خود افتخار کنیم.
کفاشیان با تأکید بر اینکه برخی روشنفکران در جامعه برخی از امور را به عنوان کار تکراری انجام نمیدهند و یا از آن سر باز میکنند، اظهار کرد: اگر مسائل دینی را با تکنیکهای جدید آموزش دهیم برای آنها این تکرار خستهکننده نخواهد بود.
وی در پایان سخنانش تصریح کرد: معلمان نه زیادهخواه هستند نه زیادهطلب؛ بلکه فقط به دنبال تکریم هستند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما