به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، ساعاتی قبل و با نظارت ناظران سازمان ملل متحد، بیش از 30 نفر از عوامل تروریستی گروهک نفاق از پادگان اشرف در استان دیالی عراق خارج شدند تا این پادگان نظامی به ارتش و ملت عراق بازگردانده شد.
با خروج این گروه از عوامل تروریستی نفاق، پادگان اشرف به طور کامل از لوث وجود آنان پاکسازی شده است.
پایان رسمی فعالیت اعضای گروهک تروریستی منافقین در پادگان اشرف و تخلیه کامل آنها به فاصله چند روز پس از درگیری این افراد با مردم معترض عراق در دهم شهریور ماه سالجاری صورت گرفته است.
این گزارش حاکی است که انتقال باقیمانده افراد گروهک منافقین از طریق چند دستگاه اتوبوس از پادگان اشرف به سمت لیبرتی در ساعت 22 شامگاه چهارشنبه به وقت محلی کشور عراق صورت گرفت.
خبرنگار اعزامی تسنیم همچنین گزارش داد که اسناد و مدارک پادگان اشرف از فردا در اختیار دولت عراق قرار میگیرد. این اسناد همچنین به تدریج در اختیار رسانههای گروهی ایران و جهان قرار میگیرد.در این اسناد مدارک مستندی از همکاری گروهک رجوی و صدام ، خیانتهای این گروهک به ملت عراق، آثار جنایات این گروهک تروریستی در عراق وجود دارد.
تخلیه کامل پادگان نظامی اشرف مهمترین مرحله از فروپاشی این تشکیلات بود که با نابودی کامل به وقوع پیوست.
جزئیات جدید از تخلیه کامل منافقین از اردوگاه اشرف/ تعطیلی تنها مقر منافقین مهمترین مرحله از فروپاشی گروهک رجوی
کارشناس مسائل مبارزه با تروریسم گفت: حادثه شب گذشته در تخلیه کامل باقیمانده اعضای گروهک تروریستی منافقین و بسته شدن دربهای پادگان اشرف اولین و البته مهمترین مرحله از فروپاشی این تشکیلات تروریستی بود که سرانجام به وقوع پیوست.
علی قاسمیان کارشناس مسائل مبارزه با تروریسم مؤسسه راهبردی دیدهبان در خصوص جزئیات تعطیلی پادگان اشرف و مرحله آخر انتقال منافقین از این پادگان به خبرنگار مهر گفت: طبق اطلاعات به دست آمده شب گذشته در ساعت ۲۲ به وقت محلی حدود ۴۰ نفر از اعضای باقیمانده سازمان تروریستی منافقین با چند دستگاه خودرو از این پادگان به مقصد کمپ لیبرتی محل استقرار موقت اعضای این گروهک در حاشیه بغداد خارج شده و به این ترتیب پادگان اشرف برای همیشه از دسترس این گروهک تروریستی دور شد.
وی افزود: تعطیلی پادگان اشرف به عنوان تنها مقر منافقین بعد از سقوط صدام در منطقه، مهمترین مرحله از فروپاشی کامل این سازمان تروریستی است.
این کارشناس مسائل مبارزه با تروریسم افزود: سرکردگان منافقین در نشستهای خود همیشه شعار میدادند که کوه اگر بجنبد، اشرف زجا نجنبد! و همه امید خود را به این پادگان بسته بودند، ولی دیدیم که اشرف تعطیل شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
قاسمیان افزود: پادگان اشرف به دلیل ویژگیها و امکاناتی که داشت امکان کنترل جبری اعضا را به سرکردگان این گروهک میداد و به همین دلیل رجوی اشرف را ناموس این گروهک نامیده بود که البته برای همیشه از دست رفت.
کارشناس موسسه راهبردی دیده بان در مسائل مبارزه با تروریسم در پاسخ به سوالی درخصوص علت اهمیت این حادثه و هم چنین دلایل به تعویق افتادن خروج منافقین از این پادگان گفت: بعد از انتقال اعضای منافقین به کمپ لیبرتی، در حدود ۱۰۰ نفر از نیروهای سازمان به بهانه فروش لوازم پادگان اشرف در این پادگان باقی مانده بودند.
وی ادامه داد: به دستور رجوی این ۱۰۰ نفر که تقریباً همه آنها از نیروهای رده بالای سازمان بودند ماموریت داشتند که به هر نحو ممکن پادگان اشرف را حفظ کنند و سرکردگان این گروهک نیز موازی با آن همه توان خود را بر بازگرداندن افراد از لیبرتی متمرکز کرده بودند.
قاسمیان افزود: بعد از انتقال اعضای منافقین به لیبرتی، هر روز شاهد فرار عدهای از نیروهای این گروهک بودیم و مسئله جدایی و درخواست اکثر نیروها برای جدایی، دیگر از کنترل سرکردگان خارج شده بود.
وی ادامه داد: همه امید سرکردگان منافقین بازگشت به پادگان اشرف بود و برای این هدف بر روی همه تحولات منطقه حساب باز کرده بودند.
کارشناس مسائل مبارزه با تروریسم گفت: اعضای منافقین حتی به ثانیهها امید بسته بودند که شاید یک اتفاق در عراق، یا تحولی در منطقه مانند حمله آمریکا به سوریه شرایط را به گونهای گل آلود کند که آنها بتوانند در سایه اتفاقات و ناامنیها از زیر بار دستور دولت عراق برای ترک پادگان اشرف فرار کرده و راهی برای بازگشت به اشرف بیایند.
قاسمیان همچنین گفت: ردپای اعضای منافقین در انفجارات اخیر در عراق نیز از همین مسئله نشات میگیرد که آنها به دنبال ایجاد شرایطی ناامن در عراق بودند تا اخراج خود از اشرف و عراق را از لیست اولویتها خارج کنند.
وی در پایان افزود: این اتفاق مبارک را به ملت عراق و خانواده شهدای ترور دو کشور ایران و عراق تبریک میگوییم و مطمئناً این اقدام صحیح و قاطع در اخراج تروریستها میتواند گامی مثبت در جهت برقراری امنیتی پایدار برای آینده کشور عراق باشد.
این پادگان در سال ۱۳۶۵ شمسی و پس از انتقال مرکز اصلی سازمان تروریستی منافقین به عراق و با حمایت مستقیم صدام حسین و حزب بعث تاسیس شده بود. این پادگان در حقیقت بخشی از زمین های کشاورزی مردم استان دیالی بود که توسط نیروهای صدام به زور غصب شده و به پاس همکاری مسعود رجوی در جنگ ایران علیه عراق و هم چنین سرکوب شیعیان مخالف صدام به تشکیلات تروریستی منافقین اهدا شد.
سازمان تروریستی منافقین در همه سالهای حضور خود در کشور عراق به عنوان بازوی نظامی و امنیتی حزب بعث در سرکوب مخالفان عمل می کرد به نحوی که به گواه اسناد و مدارک تاریخی نقش پررنگی در سرکوب انتفاضه شعبانیه شیعیان عراق و هم چنین کردکشی گسترده در شمال عراق ایفا کرد.
دیدگاه شما