به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، انتصاب حسین انتطامی به عنوان معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با استقبال فعالان رسانه ای و استادان رشته ارتباطات همراه شده است.
لیلاز: انتظامی گزینه ای منطقی و معتدل است
سعید لیلاز حسین انتظامی را گزینه مناسبی برای تصدی سمت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست.
لیلاز درباره انتصاب انتظامی به معاونت مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنده شخصا سابقه منفی یا بدی از آقای حسین انتظامی در ذهن ندارم. خبر بدی هم از ایشان در عرصه مطبوعات نشنیده ام. اگرچه ایشان در تمام حوادثی که بر مطبوعات اصلاح طلب گذشت، نقش موثری نداشته اما خودش همیشه یک چهره مطبوعاتی با سابقه خوب بوده است.حسین انتظامی
وی افزود: از نظر شخص و شخصیت هم آدم منطقی ای بوده و به نظرم اگر بخواهیم با شعار اعتدال گرایی دولت یکی را در شرائط حاضر برا معاونت مطبوعاتی نام ببریم، نام آقای انتظامی گزینه منطقی و معتدلی است.
این روزنامه نگار اصلاح طلب گفت: می خواستم بگویم انتظامی گزینه نامناسبی نیست که البته وقتی همه چیز را کنار هم می بینم با توجه به شعار اعتدال گرایی باید بگویم واقعا گزینه مناسبی
است.
لیلاز در پایان گفت: ما در شرائط سخت و پرتگاهی هستیم و مشکلات مطبوعات بسیار است و کسی که می آید باید سخت کار کند و مشکلات را ساماندهی کند.
توکلی: او خاک مطبوعات خورده است
دکتر احمد توکلی ، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی هم در یادداشتی کوتاه درباره انتصاب حسین انتظامی به عنوان معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نوشت:
آقای دکتر انتظامی یکی از شایسته ترین چهره ها برای تصدی سمت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. من در تایید این مدعا، چهار دلیل دارم:
1- یکی به دلیل اینکه ایشان به لحاظ منش و رفتار با شعار دولت آقای روحانی منطبق است. آدم تندرویی نبوده و نیست. و مشی اعتدالی دارد. پس انتخابش با تدبیر و امید همراه است.
2- ایشان یک آدم رسانه ای است. در میان اکثریت ارباب جراید و مطبوعات از مقبولیت بالایی برخوردار است. دیدیم که در چند سال گذشته بیشترین آراء را در مهمترین انتخابات صنفی مطبوعات به دست آورده است.
3- یک از ویژه گی هایی که در ایشان هست این است که آقای انتظامی پله های این عرصه را یک به یک بالا آمده است. خاک این عرصه را خورده و پله پله بالا آمده است. روزنامه نگار بوده. کارشناس بوده. مدیر کل شده. مدیر مسئول بوده. روزنامه بنیانگذاری کرده . مدیریت بزرگترین موسسات مطبوعاتی را بر عهده داشته است. همه اینها باعث شده که ایشان به این حوزه اشراف بالایی پیدا کنند و این برای این مسئولیت خیلی مفید است.
4- سواد بالای رسانه ای ایشان است. ایشان هم در حوزه رسانه های مکتوب و هم رسانه های سایبر دانش بالایی دارند و این در کار مدیریت خیلی اهمیت دارد. لذا بر اساس همه این دلائل من این انتخاب را انتخاب به جا و دقیق و درستی می دانم.
شمس الواعظین: حسین انتظامی متخصص مطبوعات است
ماشاءالله شمس الواعظین، سردبیر روزنامه های اصلاح طلب در دوران ریاست جمهوری خاتمی، شایعه مخالفتش با انتصاب حسین انتظامی به معاونت مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را تکذیب کرد.
به گزارش عصر ایران، شمس الواعظین درباره دخالتش در روند تعیین معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد گفت: اینکه گفته می شود من دخالتی در انتخاب گزینه های معاونت مطبوعاتی دارم مثل این است که بگویید خواجه حافظ شیرازی در انتخاب گزینه ای برای معاونت مطبوعاتی تاثیر دارد!
سردبیر مجله توقیف شده "کیان" افزود: به هیچ وجه این که می گویند من با گزینه آقای حسین انتظامی مخالفت داشته ام، تلقی درستی نیست. مدیر توانا و توانمند از هر جریان و گروهی که می خواهد باشد، مهم توانمندی اوست که حوزه مطبوعات به آن نیاز دارد.
وی همچنین گفت: من روزنامه نگار حزبی نیستم اگرچه مشی من اصلاح طلبانه است اما نگاهم حرفه ای است و با گزینه توانمند و متخصص مطبوعات که بتوان گام های موثری برداشت، موافقم.
سردبیر روزنامه توقیف شده "جامعه" در پایان اظهار داشت: امیدواری کلی من این است که آرام آرام بتوان مسائل پیچیده حوزه مطبوعات را حل کرد. به شرطی که مطابق استانداردها با معاون مطبوعاتی جدید بشود گام هایی را برداشت که هم به نفع کشور باشد و هم به نفع حوزه مطبوعات.
دیدگاه شما