به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، هر چند که برخی صراحتاً بر حفظ وی تأکید دارند، اما برخی دیگر از نمایندگان نیاز به تغییر و ایجاد تحول را توجیه آمدن استاندار جدید میدانند و بر آن تأکید میکنند. آنها میگویند که روند موجود در استان راضی کننده نیست و باید در بین نیروهای استان تغییراتی صورت گیرد.
در دیگر سو اما هستند نمایندگانی که همچنان از عملکرد استاندار کنونی دفاع میکنند و مدیریت وي را مایه آرامش و بیحاشیه بودن استان میدانند. اما آغاز موج تغییر استانداران کشور این روز و شبها ساختمان خیابان فاطمی را پر رفت و آمد کرده است.
این رفت و آمدها با اعلام آمادگی رحمانیفضلی برای پذیرش پیشنهادات نمایندگان در مجامع استانی شدت گرفته و جلسات با وزیر کشور به میدان رایزنی برای چینش نیروهای جدید در استانها تبدیل شده است.
مجمع نمایندگان استان هم در هفتههای گذشته در دیداری با رحمانیفضلی به رایزنی و بحث و نظر با وی در خصوص چینش نیروهای آتی در استان و از جمله استاندار پرداخته است.
در این جلسه که به گفته یکی از نمایندگان تنها چهار نماینده استان حضور یافته بودند نمایندگان استانهای ترک و لرنشین هم حضور داشتند.
احمد آریایینژاد که یکی از نمایندگان حاضر در این جلسه بوده است به خبرنگار ما میگوید: با وجود اینکه از همه نمایندگان استان برای حضور در این جلسه دعوت شده بود تنها من، چهاردولی، کارخانهای و پورمختار حضور یافتیم و باقی همکاران به هر دلیلی نیامده بودند.
وی در خصوص اینکه آیا لزومی در تغییر مدیریت استان میبیند یا نه، اینگونه گفت: تمایل دارم که تغییرات در ثبات صورت بگیرد تا تحولات مدیریتی نتیجه بخش و کارشناسی شده باشد. آریایینژاد اضافه کرد: برای تغییر اول باید شاخصهای مدیران تعریف و تعیین شود متأسفانه امروز قبل از اینکه روی شاخصها کار شود روی اینکه مثلاً همشهری ما پست بگیرد کار میکنیم.
وی ادامه داد که بار مسئولیت تغییر و تحول مدیران بر دوش رئیس جمهور و وزرا است و نمایندگان باید نقشی تعاملی داشته باشند.
اما علينعمت چهاردولی دیگر نماینده ملایر در خصوص رایزنی با وزارت کشور برای ماندن یا رفتن استاندار فعلی میگوید: ابقای «آزاد» نظر اکثریت نمایندگان همدان است.
وی که در جلسه پیش از تعطیلات مجلس با وزیر کشور حضور یافته بود، گفت: در آن جلسه نظر بيشتر نمایندگان استان همدان بر این بود با توجه به اینکه آزاد استاندار فعلی همدان از حدود یکسال پیش انتخاب شده و کار خود را آغاز کرده و البته اقدامات خوبی هم در استان انجام داده است، لذا بهتر است تغییر و تحولی در استانداری همدان انجام نشود. اشاره او به چهار نماینده از جمع 9 نماینده استان در مجلس است.
اما بهروز نعمتی نماینده اسدآباد در مجلس که در انتخابات ریاست جمهوری از روحانی حمایت میکرد با اشاره به جلسات متعدد مجمع نمایندگان استان در خصوص آینده استانداری همدان میگوید: در این جلسات گزینههایی برای استانداری مطرح شده، ولی هیچگونه جمعبندی وجود ندارد.
وی با اشاره به وجود پتانسیلهای استان در تیم دولت و نام آوردن از یونسی و سنایی اضافه کرد که در رایزنی برای آینده استانداری همدان میتوان از آنها بهره برد و آینده مدیریتی خوبی برای استان پیشبینی کرد.
نماینده اسدآباد با اشاره به مشکلات جدی در کشور و استانها تأکید کرد: باید بتوانیم با استفاده از توانمندیهای استان مثل منابع و معادن اقدامات مؤثري انجام دهيم. وی با اشاره به نوع مدیریت کنونی در استان خاطرنشان کرد: من به شخص آزاد هم گفتهام که با این نوع مدیریت استان متحول نخواهد شد. وی گفت که با مدیران ایستا و کسانی که حاضر به ترک اتاق خود نیستند، نمیشود تحول ایجاد کرد. آزاد باید فکری برای این موضوع بکند و از همه تفکرات و نیروها استفاده ببرد.
امیر خجسته دیگر عضو مجمع نمایندگان همدان در مجلس از تشکیل جلسه دیگر این مجمع با وزیر کشور برای بحث درباره استاندار همدان خبر داده است.
نماینده همدان و فامنین گفته است که این جلسه پس از پایان تعطیلات تابستانی خانه ملت برگزار خواهد شد. وی هم گفته است که تاکنون درباره گزینههای مطرح استانداری همدان تصمیمی اتخاذ نشده است، اما آزاد استاندار فعلی همدان یکی از گزینههای مطرح برای استانداری همدان است.
به هر روی به نظر میرسد که نمایندگان استان – حداقل نیمی از آنان- خواستار ادامه مدیریت آزاد در استان هستند که در مقابل هم برخی دیگر از نمایندگان به دنبال تغییر آرام و توأم با حساسیت در مدیریت استان در آیندهای نزدیکند. هفتههای آینده و با آغاز روند تغییر استانداران، مشخص خواهد شد که آیا میل وزارت کشور به ابقای استاندار همدان است یا نظر برخی از نزدیکان دولت کنونی در استان غالب خواهد شد و آزاد تغییر خواهد کرد./همدان پیام
دیدگاه شما