به گزارش صبح الوند به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا سراج، کارشناس مسائل سیاسی در تحلیلی در خصوص ارزیابی انتخابات خبرگان و مجلس عنوان کرده است که ارائه ارزیابی راهبردی از انتخابات خبرگان پنجم و مجلس دهم در چارچوب مواجهه نظام جمهوری اسلامی با نظام سلطه، جریان نفوذ و همچنین جریان نفاق جدید، می تواند تحلیل ها و جمع بندی ها را نسبت به نتایج این دو انتخابات واقعی تر کند.
رهبرمعظم انقلاب ( 14 دی 1394) فرمودند: آمریکایی ها به این انتخابات چشم طمع دوخته اند؛ اینها در ایران دنبال تحولند که بر اساس این موضوع و همچنین پیشینه آمریکایی ها برنامه سلطه گران و جریان نفوذ برای انتخابات خبرگان پنجم و مجلس دهم شامل محورهای زیر بود:
1⃣ توسعه نفوذ از طریق فرآیندهای انتخاباتی
2⃣ اجرای پروژه برجام 2 بین ایران و آمریکا
3⃣ ایجاد حاکمیت دوگانه و تعارض اجتماعی
4⃣ اجرای راهبرد مشروطه خواهی
5⃣ نهایی ساختن پروژه تغییر در ایران
از طرف دیگر تا کنون در مقابل اهداف نظام سلطه و جریان نفوذ، نظام جمهوری اسلامی ایران نیز اهداف پنج گانه زیر را دنبال می کرد:
1⃣ اجرای عملیات سد نفوذ به ویژه در انتخابات
2⃣ تقویت سرمایه اجتماعی و تولید قدرت ملی
3⃣ پیشگیری از پروژه برجام 2 و مشروطه خواهی
4⃣ تحکیم پایه های هویت حقیقی و حقوقی ج.ا.ا
5⃣ حفظ و توسعه عمق راهبردی ایران در منطقه
بر اساس هدف گذاری های نظام سلطه، می توان دریافت که جمهوری اسلامی ایران با هوشمندی و مدیریت رهبر انقلاب توانسته است با عملیات سد نفوذ، فرآیند تغییر (نفوذ و استحاله) را مختل کند.
جریان نفوذ و نفاق جدید برای حل پرونده های فی ما بین ایران و آمریکا (پروژه برجام 2) و عقب نشینی ایران از منطقه، به دنبال ایجاد مجلسی مرعوب در برابر غرب بود که در رسیدن به این هدف هم ناکام شد.
همچنین در ارزیابی راهبردی از انتخابات، می توان شکست سلطه گران، جریان نفوذ و نفاق جدید برای اجرای پروژه مشروطه خواهی از طریق مجلس خبرگان را نیز به عینه مشاهده کرد.
رهبر انقلاب با حکمت عالیه و هوشمندی منحصر به فرد خود، توانستند ضمن تقویت سرمایه اجتماعی نظام و تصویر سازی بسیار عالی از مردم سالاری دینی، بستر لازم برای تحکیم هویت حقیقی و حقوقی جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنند.
دیدگاه شما