اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

17. شهريور 1392 - 15:56   |   کد مطلب: 1704
نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نياز همدان به مديران توانمند، اثرگذار و تحول‌گرا ابراز داشت: همدان مديران سست، خستگي‌پذير، غافل از کار و دچار روزمرگي نمي‌خواهد.

 به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، امير خجسته در کميته برنامه‌ريزي شهرستان همدان با اشاره به شرايط کنوني تحريم کشور اظهار کرد: براي برون‌رفت از اين مشکل بايد اقتصاد مقاومتي را در پيش گيريم.

وي با اشاره به تحولات منطقه و مسئله سوريه خاطرنشان کرد: هدف آمريکا در خاورميانه از بين بردن مقاومت و حفظ اسرائيل است.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس با اشاره به اينکه با اعمال توطئه‌ها و تحريم‌ها، قدرت ولايت در جمهوري اسلامي بارزتر شده است، افزود: جمهوري اسلامي به شکرانه وجود ولايت توطئه‌ها را مديريت کرده است.

وي در ادامه سخنانش با اشاره به کمبود بودجه که ناشي از فقدان صادرات نفت است، اظهار داشت: امروز صادرات ايران به حداقل رسيده است، حتي ارز آن مقداري که صادر مي‌شود نيز در ترکيه و چين دپو شده و به کشور بازنمي‌گردد.

خجسته در بخش ديگري از سخنانش خطاب به مسئولان با بيان اينکه پيگير اخذ بودجه از مرکز باشيد، بيان داشت: بودجه‌هاي عمراني و جاري مشخص شده و تخصيص آن به روز انجام مي‌شود.

وي با تأکيد بر اينکه مديران کل استان در پيگيري بودجه‌ها فعال عمل کنند، تصريح کرد: مديران کل ساير استان‌ها با حضور در مرکز و ارتباط با وزارت مربوطه نيازهاي استان را مطرح و به دنبال رفع آن باشند.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس جذب بودجه را نيازمند عزم ملي دانست و افزود: براي نخستين بار در تاريخ همدان 350 ميليارد تومان از بودجه ملي براي همدان جذب شد که با تزريق به پروژه‌ها جاني دوباره به آنها داده شد.

وي وضعيت کنوني را در شأن پايتخت تاريخ و تمدن ندانست و يادآور شد: مجمع نمايندگان در زمينه جذب بودجه ملي آمادگي دارد تا در اين زمينه بتواند به مديران به ويژه مديران مرتبط با بخش عمراني کمک کنند.

خجسته در بخش ديگري از سخنانش آبرساني از سد تالوار را امري حياتي دانست و افزود: اين سد که در سفر مقام معظم رهبري به همدان تصويب شد و بايد در سال 89 به بهره‌برداري مي‌رسيد، هنوز ناتمام مانده است.

وي با انتقاد از برخي مديران بومي همدان اذعان کرد: برخي از مديران بومي مدعي هستند که در سد تالوار کارها در حال انجام است اما در ظاهر کاري نمي‌شود.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ديدار با وزير نيرو به همراه مدير مربوطه در خصوص سد تالوار اذعان کرد: در آنجا نيز اين بحث مطرح شد که چرا سد تالوار هنوز به بهره‌برداري نرسيده در حالي که آب براي همدان حياتي است.

وي با اشاره به تأمين آب از چاه‌هاي کشاورزي يادآور شد: اين امر مقطعي است و نمي‌تواند چاره کار باشد آن هم در سالي که در هر ماه يک متر آب حفره‌هاي زيرزميني همدان نشست داشته است.

خجسته با بيان اينکه پيشرفت فيزيکي آبرساني از سد تالوار به همدان 21 درصد است، افزود: دليل پيشرفت نامطلوب اين سد، عدم پيگيري است در حالي که موضوع اصلي آب است و با بحران آب مواجهيم.

وي اضافه کرد: آب اين سد بايد به 11 شهر و 48 روستا تزريق شود که اگر پيگيري نکنيم، وضعيت بغرنجي را در پيش خواهيم داشت.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس ابراز داشت: اگر در اين زمينه دير بجنبيم مجمع نمايندگان استان‌هاي زنجان، لرستان و کردستان آب را خواهند برد.

وي با بيان اينکه ما در استان کار سياسي نمي‌خواهيم، اظهار کرد: شوراها، شهرداران و مديران دنبال بازي‌هاي سياسي و جناحي نباشند.

خجسته شکوفايي و پويايي را لازمه استان همدان دانست و گفت: براي رسيدن به اصل توسعه در همدان بايد آب شرب را براي استان تأمين کنيم.

وي با اشاره به بيکاري، جوانان همداني را به فساد مي‌کشد، ابراز داشت: کارخانه‌اي در منطقه جهان‌آباد در حال شکل‌گيري بود که اکنون با نامه‌اي مبني بر اينکه چون زمين دير داده شده، کار ناتمام مانده است.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: کارخانه خودروسازي سينا از همدان برده شد و دلارها و امکانات نيز همراه با آن از همدان رفت که در صحن مجلس بررسي و مجدد تصويب شد.

وي با اشاره به اشتغالزايي 30 هزار نفري در منطقه جهان‌آباد بيان داشت: در استان همدان با اين همه توانمندي چه اتفاقاتي مي‌افتد؟ بايد چه جوابي به خانواده‌ها و نسل آينده در خصوص اشتغال دهيم.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از چرايي توقف 20 کيلومتري آزادراه ساوه ـ همدان خاطرنشان کرد: در 20 کيلومتر باقي مانده اين آزادراه، چهار عوارضي زده‌ايم که معنايي ندارد و موجب توقف پروژه شده است.

خجسته با اشاره به مشکل ورودي‌هاي شهر همدان نيز اذعان کرد: گردشگري در همدان توسعه اشتغال را در پي دارد و با فعال شدن بخش توريستي مي‌توان اشتغال را افزايش داد.

وي با اشاره به نياز همدان به مديران توانمند، اثرگذار و تحول‌گرا ابراز داشت: همدان مديران سست، خستگي‌پذير، غافل از کار و دچار روزمرگي نمي‌خواهد.

خجسته اضافه کرد: قطار شهري در کرمانشاه راه‌اندازي شده و در اراک نيز در حال انجام است اما در همدان هيچ فکري به حال اين بحث مهم نشده است.

وي همدان را پايتخت تاريخ و تمدن ايران زمين و شهري توريستي دانست و گفت: در شهر همدان به ايجاد هتل توجهي نشده در حالي که همدان يکي از شهرهاي گردشگري مهم کشور است.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس با اشاره به اينکه دولت ديگر نمي‌تواند در بحث عمراني و ايجاد کارخانه وارد شود، خطاب به مسئولان ابراز داشت: بهسازي روستاها و مسائل عمراني را از دولت انتظار نداشته باشيد بلکه براي پيشبرد اين مسائل با خيران و سرمايه‌گذاران ارتباط برقرار کنيد.

وي با اشاره به اينکه راه‌آهن قرار بود شهريور ماه به بهره‌برداري برسد، افزود: نبود ريل دليل کندي اين پروژه بوده است.

خجسته در پايان سخنانش اذعان کرد: بايد هر چه زودتر پروژه راه‌آهن به پايان برسد زيرا 20 سال است، مي‌گوييم سوت قطار کشيده مي‌شود؛ اما هنوز خبري از آن نيست.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان