به گزارش پایگاه خبری صبح الوند، خسرو بیات در مراسم بزرگداشت روز صنعت چاپ با بیان اینکه اختراع چاپ جزو پنج اختراع بزرگ جهان است، اظهار کرد: اختراع چاپ و حروف مستقل چاپی یکی از مهمترین رخدادهای جهان است.
وی ادامه داد: در هزاره سوم نه تنها از ارزش صنعت چاپ کاسته نشده؛ بلکه به اهمیت آن روز به روز افزوده شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان همدان با اشاره به اینکه امروزه یکی از شاخصهای توسعه در هر کشوری صنعت چاپ محسوب میشود، تصریح کرد: صنعت چاپ در طول دوران کاری خود دچار دگرگونی شده و در مسیر حرکت همواره شاهد رشد، شکوفایی و پویایی بوده است.
وی اضافه کرد: در دنیای کنونی به علت تنوع درخواستهای چاپی مصرف کنندگان و ورود فناوریهای نوین به این صنعت شاهد تأثیرات بزرگ این صنعت در جامعه جهانی هستیم.
بیات با بیان اینکه صنعت چاپ در عرصههای فرهنگی، اقتصادی، علمی، سیاسی و همه امور زندگی نقش کلیدی دارد، ابراز داشت: در ایران نیز با پیشرفت علوم هر روز صنعت چاپ نسبت به قبل پیشرفتهتر میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه 88 چاپخانه در سطح استان همدان فعالیت دارند، اذعان داشت: 57 واحد چاپخانه در همدان، 14 واحد در ملایر، هشت واحد در بهار، سه واحد در اسدآباد، دو واحد در تویسرکان، یک واحد در رزن، یک واحد در نهاوند و دو واحد نیز در کبودراهنگ فعالیت میکنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته هشت متقاضی راهاندازی چاپخانه داشتیم، افزود: با شش مورد موافقت شد و بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری، چاپخانههای دارای پروانه فعالیت میتوانند ماشین آلات را با معافیتهای حقوقی گمرکی برای توسعه کار خود وارد کنند.
دیدگاه شما