به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند از ملایر، محمود مصباح در نشست صمیمی با اصحاب رسانه در ملایر که با حضور مدیر کل ارشاد اسلامی استان برگزار شد با اشاره به اینکه شهرستان ملایر در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی زبانزد است، بیان داشت: وجود حوزه های علمیه، دانشگاه ها و مراکز علمی و کتابخانه ها، انجمنهای ادبی، داشتن تعداد زیادی خبرنگار بعد از همدان در ملایر و... این شهرستان را از نظر شاخص های هنری و علمی و فرهنگی متمایز کرده است.
وی همچنین به افتخارات بزرگ هنرمندان ملایر در عرصه های مختلف و جشنواره ها طی سالهای اخیر در کشور اشاره کرد و افزود: هنرمندان ملایر در بیشتر رشته ها در استان برتر هستند.
وی خواستار توجه به اصحاب رسانه در ملایر شد و گفت: خبرنگاران شهرستان نسبت به خبرنگاران استان همدان دارای مشکلات و کمبود امکاناتی هستند که در این زمینه باید مسئولان استان با در نظر گرفتن این مشکلات توجه ویژه ای به این قشر داشته باشند.
مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر افزود: در حال حاضر خبرنگاران شهرستان ملایر نیاز به یک مجتمع داشته تا بتوانند از امکانات بیشتری برای ارائه بهتر اخبار و اطلاعات استفاده کنند.
وی در ادامه از افتتاح مجتمع دیجیتال ملایر در هفته دولت خبر داد.
مصباح گفت: این مجتمع با داشتن ۳۷ سیستم ارائه خدمات دیجیتالی و کامپیوتری را برای هنرمندان، کودکان و .. خواهد داشت.
در ادامه محمد گل محمدی با اشاره به فعالیت سرای روزنامه نگاران استان از سال گذشته در همدان بیان کرد: همدان به عنوان دومین استان دارای سرای روزنامه نگاران در کشور است.
وی با اشاره به فعالیت های این سرا در استان همدان گفت: آموزش های تخصصی خبرنگاری و ارائه تسهیلات برای خبرنگاران از عمده اهداف و برنامه های سرای روزنامه نگاران است.
مدیر سرای روزنامه نگاران استان همدان از تشکیل هفت کلاس تخصصی در بخش آموزش خبرنگاران از نیمه دوم سال جاری خبر داد و افزود: این کلاس ها به صورت ماهیانه و با استفاده از اساتید کشوری در مرکز استان برگزار می شود.
گل محمدی بر لزوم حضور خبرنگاران در این کلاس های آموزشی تاکید کرد و بیان داشت: سال گذشته چهار کلاس تخصصی آموزشی از سوی سرا برگزار و با استقبال خوب خبرنگاران مواجه شد.
وی بیان داشت: خبرنگاران شهرستان ها که به دلیل بعد مسافت نمی توانند در این کلاس ها شرکت کنند، از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر خود نیازسنجی کرده تا این کلاسها در شهرستان خود برای آنها تشکیل شود.
وی گفت: سرای روزنامه نگاران کشور مجوز تشکیل دانشگاه علمی و کاربردی خبر را اخذ کرده تا در استان هایی که سرا در آنها فعال است، تشکیل شود.
گل محمدی افزود: در این زمینه تفاهم نامه ای با دانشگاه علمی و کاربردی استان امضا شده که آموزش های تک پودمانی دارند و هر خبرنگار می تواند با گذراندن ۴۰ پودمان یک مقطع تحصیلی را بگذراند.
مسئول سرای روزنامه نگاران همدان در پایان افزود: خبرنگارانی که فعال بوده و تا کنون برای عضویت اقدام نکرده اند می توانند با ارائه مدرارک خود برای عضویت در سرای روزنامه نگاران استان اقدام کنند و از مزایای سرا بهره مند شوند.
خبرنگار: سمیه اصلاحی
دیدگاه شما