به گزارش صبح الوند، محمد حسین فرهنگی در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه و همایش تخصصی صنعت چرم و کفش همدان، اظهار داشت: بنگاه های اقتصادی و به ویژه تولید کنندگان در همه جای دنیا یکی از مهمرترین ارکان اقتصادی کشورها هستند.
وی گفت: از سوی دولت مناسبات اقتصادی کشور باید به طوری تنظیم و اجرا شوند که در راستای حل مشکلات تولیدکنندگان داخلی باشد.
فرهنگی اظهار کرد: مناسبات اقتصادی کشور باید تسهیل کننده باشد و باعث توسعه بیشتر و ارتقاء کیفیت محصولات در داخل بشود.
وی با اشاره به جایگاه اتحادیه ها و اصناف در کشور افزود: اصناف در کشور مانند یک نهاد مدنی اقتصادی است، همانگونه که احزاب یک نهاد مدنی سیاسی در کشور هستند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: نهادهای مدنی در واقع واسط بین جامعه و حاکمیت هستند و اتحادیه ها نیز باید پل ارتباطی بن فعالان اقتصادی و مسئولان اجرایی باشند.
وی اظهار کرد: اتحادیه ها و اتاق های اصناف کشور وظیفه خطیری دارند و باید مسئولیت پذیر، صادق و دارای احساس مدنی باشند.
فرهنگی با اشاره به قانون نام ها و نشان های جغرافیایی به خصوص در صنعت چرم همدان و تبریز، افزود: باید برند کفش همدان و تبریز که در سطح کشور معروف شده اند را در اداره مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد کشور به ثبت رساند.
وی با اشاره به اهمیت صنعت چرم در کشور، گفت: کیف، کفش و چرم نیازمند پیگیری جدی برای حل مشکل واردات و صادرات است و باید مشکلات هرچه سریعتر توسط مسئولان و نهادهای مدنی حل شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث اخذ مالیات از اصناف مختلف کشور، با انتقاد از سازمان امور مالیاتی اظهار کرد: متاسفانه در برخی از استان ها سازمان امور امور مالیاتی اعلام کرده براساس تکلیف نمایندگان مجلس اقدام به اخذ مالیات می کند که این حرف درستی نیست.
وی افزود: جداول بودجه ای مجلس تکلیف نیست بلکه پیش بینی است.
دیدگاه شما