به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند، هادی فیضمنش با اشاره به اینکه خانههای دیجیتال در کانونهای مساجد برای غنیسازی اوقات فراغت ایجاد شده است، افزود: مجتمع فرهنگی دیجیتال استانی به نام شهید آوینی در مجتمع فرهنگی شهید آوینی ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه 6 خانه فرهنگی دیجیتال در همدان شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: مجتمع فرهنگی دیجیتال رسالت در شهرک مدنی، مجتمع فرهنگی دیجیتال مهدیه در خیابان مهدیه، مجتمع فرهنگی دیجیتال فاطمه الزهرا(س) در چراغ قرمز، مجتمع فرهنگی دیجیتال امام صادق (ع) در مریانج و مجتمع فرهنگی دیجیتال المهدی خضر از جمله این خانههای دیجیتال است.
معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با اشاره خدماتی که در خانههای دیجیتال ارائه میشود، افزود: ارائه خدمات نرمافزاری، استفاده اینترنت پاک، معرفی سایتهای اینترنت ایرانی و بازیهای رایانهای از جمله خدماتی است که خانههای دیجیتال ارائه میدهند.
وی یادآور شد: خانههای دیجیتال بستههای نرمافزاری را در اختیار اعضای این خانهها قرار میدهد و یا آنها میتوانند به صورت امانی از این نرمافزارها استفاده کنند.
فیضمنش افزود: پرداخت هزینه برای عضویت در مجتمعهای دیجیتال نیز برعهده خود مدیران است چرا که این مراکز خودگردان هستند.
وی با بیان اینکه در ملایر دو مجتمع دیجیتال در حال راهاندازی است، خاطرنشان کرد: مجتمع دیجیتال شهری ملایر و خانه دیجیتال فرهنگی امابیها دو مرکز شهرستان ملایر است.
معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان بیان داشت: در شهرستان تویسرکان دو مرکز فرهنگی دیجیتال به نامهای مجتمع فرهنگی دیجیتال شهری فردوسی و خانه فرهنگی دیجیتال عترت راهاندازی شده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه در رزن نیز یک خانه دیجیتال به نام ملاحسین قلی شوندی فعال است، اذعان کرد: به دنبال ایجاد خانههای دیجیتال در بقیه شهرستانها نیز هستیم که هنوز به تأییدیه تهران نرسیده است./فارس
دیدگاه شما