به گزارش صبح الوند، الیاسی در توضیح این خبر اظهار کرد: به تمامی محصولاتی که از سوی سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان الگوی کشت تعیین شده باشندکودهای یارانه ای ازته، فسفاته و پتاسه تخصیص داده می شود.
وی افزود: بر اساس تصمیم وزارت جهادکشاورزی به منظور رفع نگرانی کشاورزان از تأمین کودهای کشاورزی مورد نیاز خود، علاوه بر چهار محصول اساسی گندم، جو، کلزا و چغندرقند، به دیگر محصولاتی که به عنوان الگوی کشت در استان معرفی شده اند طبق برش سازمان جهاد کشاورزی، کودهای کشاورزی یارانه دار تحویل میشود.
الیاسی با اشاره به توزیع کود کشت بهاره استان که با ذخیره بیش از ۲۷ هزار تنی انواع کودهای یارانهای آغاز شد، گفت: از ابتدای آغاز توزی تا ۱۲ اردیبهشت ماه حدود ۴۰ هزار تن انواع کودهای کشاورزی از مبادی، پتروشیمی ها و همچنین از محل ذخیره انباری، به کارگزاران شرکت در شهرستان ها تحویل و در اختیار کشاورزان قرار داده شده است.
وی ادامه داد: در سال جاری برنامه تأمین و توزیع انواع کودهای کشاورزی در استان حدود ۱۲۳ هزار تن است که شامل ۹۷ هزار و ۵۵۰ تن کود ازته، ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن کود فسفاته و ۶۹۴۰ تن کود پتاسه می شود که باید بین کشاورزان توزیع شود.
الیاسی با اشاره به اینکه بخش قابل توجه کودهای یارانهای مربوط به تولیدکنندگان داخلی است، یادآور شد: خوشبختانه با وجود اینکه در مقطع کشت بهاره هستیم و اوج تقاضا و مصرف برای کودهای یارانهای بالاست، کمبودی در این زمینه وجود ندارد و در سال جاری براساس برنامهریزی انجام شده، به تمام محصولات کشاورزی طبق الگوی کشت استان، کودهای یارانهای تحویل می شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، وی در پایان خاطرنشان کرد: بهطور متوسط روزانه حدود ۸۰۰ تن کودهای یارانهای به مقصد شهرستان ها حمل و تحویل شبکه بزرگ توزیع کارگزاری میشود و روند تحویل کود بسیار مطلوب است.
انتهای پیام
دیدگاه شما