به گزارش صبح الوند، مهدی فرجی با اشاره به راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره شهدا در استانها گفت: این دبیرخانه در همه استانها دایر و ساختار و ساختمانی مجزا به آن اختصاص داده می شود.
وی ادامه داد: همدان کار ارزشمندی در کنگره اول انجام داد که در حال حاضر دسترسی نداریم بنابراین نیاز به دبیرخانه دایمی کنگره ضروری است.
دبیر اجرایی دومین کنگره شهدا افزود: همدان در کنگره اول بی نظیر بوده و هیچ استانی نتوانسته مثل همدان جامع برگزار کنند.
در کنگره وی ارائه خدمات را شاکله اصلی کنگره دانست و گفت: مردم نقش پررنگی در این کنگره دارند و نقش جوانان بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: ستاد دومین کنگره ملی هشت هزار شهید استان همدان از نیمه دوم سال 1400کار خود را آغاز کرده و طبق تاریخ اعلامی وسط سازمان بسیج مستضعفین در سال 1402 برگزار می شود.
سردار حسام معاون ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، اظهار کرد: دو تا نکته در بحث جاودانه ها عشق و نگاه زلالی اعم از تحریریه و پشتیبان است که وجود دارد و بخاطر نیت و نگاه زلال در جامعه تاثیر گذار بود.
رزمنده دفاع مقدس ادامه داد: جنبش قلم خیلی از نویسندگان از ماهنامه جاودانه ها بود، کسانی که نویسنده طراز ملی شدند از جاودانه ها شروع کردند و جاودانه ها گره ای ایجاد کرد برای استمرار و ادامه تا همگی همراهی کنند.
وی افزود: اگر جاودانه ها استمرار ادامه پیدا کند بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
کنگره دوم هشداری است برای ما که در کنگره سوم ۱۴۰۷ نباشیم. پس بهتر و شایسته آن است که دست همت برآریم و برای شهدا و به نام خدا کاری بزرگ تر کنیم.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما