به گزارش صبح الوند، سیر از محصولات ارزشمندی است که علاوه بر خوراکی بودن دارای خواص دارویی است و در صنایع تبدیلی بسیار مورد توجه و کاربردی است.
ثبت جهانی سیر همدان کمک بزرگی به حل مشکلات فعلی سیرکاران از کشت و برداشت استاندارد ، صادرات ، بسته بندی و توسعه این محصول دارد و از همه مهمتر کمک بزرگی به اشتغالزایی و توسعه کشاورزی در این منطقه است [.
ادارات جهاد و صمت با همکاری اتحادیه تعاونی سیر و موسیر نسبت به پیگیری ثبت جهانی سیر در سال ۱۴۰۲ اقدام کنند
مقدمات اولیه ثبت جهانی سیر انجام شد اما مراحل نهایی کار باید جدی تر پیگیری شود.
ثبت جهانی سیر آرزوی دیرینه کشاورزان همدانی فعال در حوزه سیر است که باعث تحول و توسعه این محصول کشاورزی درشهر همدان را دارد .
استان همدان با چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی زیر کشت سیر رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است. سیر تولیدی در همدان بهعنوان یک برند خاص در سال ۱۳۹۶ به ثبت ملی رسید و پیگیری برای ثبت جهانی آن نیز در دستور کار قرار دارد بیشترین محصول سیر همدان در ۱۲ روستای منطقه ازجمله روستاهای مسیر امامزاده کوه، روستای سولان، انصار الامام، یکن آباد و همچنین شهر مریانج تولید و به بازار عرضه میشود.
دیدگاه شما