به گزارش صبح الوند،
علی اکبر نظری در جلسه کمیسیون شهری و بهداشت شورا افزود: یکی از ضروریات اجرای پروژههای شهری در شرایط کنونی بحران آب، طرح مکانیزه کردن شبکه آبیاری و حذف سیستم سنتی، عملیات خطوط آبرسانی است.
نظری با بیان اینکه شهرداری در این راستا باید تدابیر لازم را اندیشیده و بر اساس مطالعات و برنامهریزی دقیق طرح را اجرایی کند، تاکید کرد: توسعه شبکه آبرسانی فضای سبز شهری به صورت مکانیزه با هدف مدیریت مصرف انرژی و صرفه جویی در مصرف آب، کاهش هزینهها ، همچون گذشته در دستور کار شهرداری قرار گیرد.
وی با اشاره به شرایط آب و هوایی و اقلیم شهر همدان، اظهار داشت : کاشت درختان کم آب بر و گونههای بومی باید مد نظر باشد.
وی با بیان اینکه طرح تامین، توزیع و انتقال آب فضای سبز شهر که توسط شهرداری تکمیل شده است طرح خوبی است، اضافه کرد: ضروری است در خصوص نهایی شدن این طرح از نظرات اساتید دانشگاهی و متخصصین بومی نیز استفاده شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با اشاره به مشکلات مالی، افزود: شهرداری به تنهایی نمیتواند مبلغ کل طرح مکانیزه کردن آبیاری فضای سبز شهر را تامین کند بر این اساس اجرای این طرح کمک دولت را میطلبد.
نظری ادامه داد: شهرداری برای اجرای طرح مکانیزه کردن آبیاری فضای سبز شهر برنامه جامعی را به شورا ارائه دهد تا در بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ و در سال آتی اجرایی شود.
وی همچنین بر تشکیل پایگاههای چند منظوره مدیریت بحران در نقاط مختلف شهر تاکید کرد و گفت: با توجه به وضعیت و شرایط بد زیست محیطی این پایگاه ها ضروری است.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما