به گزارش صبح الوند، علیرضا قاسمی فرزاد گفت: اصول ترافیکی و زیستمحیطی در شهر حورا به طور کامل رعایت و عدالت آموزشی، همچنین سهولت دسترسی در شهر حورا رعایت شود. وی با اشاره به اینکه معماری شهر حورا، از موازین معماری و شهرسازی ایرانی_اسلامی تبعیت می کند.
وی افزود: در جلسه کمیسیون ماده ۵ که اختصاصا به بررسی شهر حورا پرداخته شد و اساس شهر حورا باید به گونهای بنیان نهاده شود که هزاران سال ماندگار باشد؛ بنابراین نباید ویژگیهای آن محدود به زمان و تفکرات حال حاضر ما باشد.
وی ادامه داد: ورودی و خروجی اصلی شهر حورا باید کمترین خطر را برای مردم داشته باشد. یعنی دارای یک ورودی و یک خروجی اصلی و ایمن باشد.
قاسمی فرزاد گفت: معابر و خیابانهای اصلی شهر، طبق استانداردهای جهانی طراحی شود، خیابانها حداقل از ۱۲ متر شروع و متراژ بالاتر بر اساس ظرفیت و نیازمندی شهر اجرا شود.
وی تاکید کرد: شهر حورا باید به گونهای طراحی شود که بتواند نیازمندی توانیابان، روشندلان و دیگر اقشار مختلف را پاسخگو باشد.
استاندار با بیان اینکه جانماییهای مجموعههای اداری، تفریحی ورزشی، فضای سبز، درمانگاه و بیمارستان و سایر امکان مورد نیاز، باید دقیق و حساب شده باشد گفت: معماری شهر حورا کاملا بر اساس موازین و اصول معماری ارزشمند ایرانی اسلامی طراحی میشود.
وی افزود: هتلها، مهمانپذیرها، مراکز خدماترسان در شهر جدید حورا باید دارای مرکزیت باشد تا هم دسترسی آسان وجود داشته باشد و هم قدرت رقابت و انتخاب در آن شکل گیرد.
استاندار همدان افزود: قطعات آپارتمانی شهر حورا، در سه طبقهی ۶ واحدی تعریف شود و کارشناسان و متخصصان حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نکته نظرات لازم را به مشاوران طراح شهر حورا ارائه کنند.
وی گفت: جاری کردن و رعایت عدالت آموزشی در فضاهای آموزشی، و دسترسی آسان به آنها، باید در شهر حورا نمود داشته باشد همچنین مشاوران طراح شهر حورا، باید ضمن رعایت اصول ترافیکی و محیط زیستی، تدابیر لازم برای کاهش آلودگی هوا، به طور کامل را نیز اتخاذ کنند.
وی افزود: طراحی و ایجاد مراکز عرضه میوه و تره بار در شهر حورا امری ضروری است و این اقدام باید به گونه ای انجام گیرد که کلیه ساکنان این شهر بتوانند به این مراکز در نقاط مختلف به سهولت دسترسی داشته باشند.
انتهای پیام/آ
دیدگاه شما