به گزارش صبح الوند، اکبر کاوسیامید در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر با بیان اینکه همواره یکی از مهمترین دغدغههای جوامع در ادوار مختلف تاریخی، حفظ و تقویت انسجام و ساختار اجتماعی آنها بوده است، اظهار کرد: حاکمان و مدیران جوامع کوشیدهاند حتی از سازه ها و ساختارهای معماری در این راه بهره ببرند.
وی به ساخت دیوار عظیم چین در چین باستان با هدف حفاظت از این کشور و فرض بر ناممکن بودن صعود و عبور از آن اشاره کرد و گفت: در صده اول پس از احداث دیوار مذکور مهاجمان موفق شدند سه بار از این سد دست ساز عبور کنند و شایان ذکر است در حملات صورت گرفته نیازی به عبور از دیوار نبوده و ورود مهاجمان از ورودی های رسمی با پرداخت رشوه به نگهبانان صورت گرفته است.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان بیان کرد: با مطالعه تجارب مشابه، اهمیت و الویت ساختن نیروی انسانی به منظور حفاظت و تحقق آرمان ها و ارزش های مستتر در یک جامعه آشکار خواهد شد.
کاوسیامید با تاکید بر اینکه ساخت نیروی انسانی در چین باستان چند برابر کم هزینه تر و ماندگار تر از سازه صلب دیوار چین تمام می شد، افزود: اگر نقش و تأثیر فرد، خانواده و گروه های اجتماعی به درستی تبیین می شد این مهم محقق شده بود.
وی با بیان اینکه نقش مؤثر خانواده در ساخت جامعه گزاره ای قطعی و غیرقابل انکار است، تصریح کرد: در صورت بی توجهی به این نهاد مهم هزینه آن را کل جامعه پرداخت کرده و آینده کشور را تهدید خواهد کرد.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان ادامه داد: متاسفانه امروزه جامعه معاصر ما تفاوت چندانی با چین باستان ندارد و هنوز از تجارب تاریخی، یاد نگرفته ایم که خانواده بسازیم و برای واحد اجتماعی جامعه و شکل گیری مفهوم خانواده، فارغ از محل اسکان خانواده ها در منطقه های مختلف شهری برنامه ای مدون نداریم.
کاوسیامید با بیان اینکه نکته شایان توجه این است که مفهوم خانواده فارغ از مقیاس فضای فیزیکی خانه تشکیل و رشد می کند، خاطرنشان کرد: همانگونه که می توانیم خانواده هایی را در مناطق کمتر برخوردار شهر بدون خانه شاهد باشیم که در منازل قصرگونه مناطق برخوردار شهر از آن محروم هستیم.
وی با تاکید بر اینکه مبحث موجود در بقاء و زوال تمدن ها به این اشاره دارد که نابودی تمدن با نابودی سه حوزه امکان پذیر است، یادآور شد: نابودی خانواده، نابودی آموزش و بی اعتبار کردن الگوها سه حوزه مذکور است.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان اظهار کرد: برای نابود کردن خانواده باید جایگاه و نقش مادر را کمرنگ کرد و نباید کاری کنیم که مادر خانواده از خانه دار بودنش خجالت بکشد و آن را ارزش تلقی نکند.
کاوسیامید با بیان اینکه برای نابود کردن آموزش نیز باید معلم را هدف قرار داده و اهمیت او را در جامعه کم کرد تا جایی که دانش آموزان آنها را تحقیر کنند، گفت: اگر نابود کردن ارزشها، دانشمند و نخبگان جامعه را تکذیب کرده و در آنها تشکیک کنند به طوری که هیچکس به آنها اقتدا نکنند با این کار چه کسی میخواهد ارزش ها را پرورش داده و حیات اجتماعی جامعه را تضمین کند؟
دیدگاه شما