اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

10. ارديبهشت 1401 - 10:25   |   کد مطلب: 35875
استاندار همدان در ستاد استانی کرونا گفت: برگزاری نماز عید فطر در فضای باز و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به صورت نامحدود برگزار می‌شود.

به گزارش صبح الوند، استاندار همدان در ستاد استانی کرونا گفت: وضعیت رنگ‌بندی کرونایی شهرهای استان زرد است.

وی افزود:  زمینه تزریق دُز چهارم واکسن کرونا در استان فراهم می شود.  

 علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان در جلسه استانی مدیریت کرونا، گفت:  همه شهرستان‌ها در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

 

 وی افزود:کلیه اماکن می‌توانتد با ظرفیت ۷۰‌درصد فعالیت خود را ادامه دهند. 

 

استاندار گفت: رستوران‌ها، فست‌فوودی‌ها و کافی شاپ‌ها نیز مجاز هستند با ۷۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند. 

 

وی ادامه داد: برگزاری نماز عید فطر در فضای باز و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به صورت نامحدود برگزار می‌شود. 

 

وی گفت: نماز عید فطر در اماکن سربسته نیز با ۷۰ درصد ظرفیت برگزار می‌شود. 

 

استاندار ادامه داد: با توجه به سفرهای احتمالی در ایام عید سعید فطر، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری الزامی است.

 

وی افزود: مراکز اقامتی استان، مهمانپذیر‌ها و مراکز گردشگری در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی کوشا باشند. 

 

قاسمی فرزاد گفت: در ایام تعطیلات عید فطر، توجه به شیوه‌نامه بهداشتی توسط حمل و نقل درون شهری و برون شهری الزامی است. 

 

وی تاکید کرد: اصحاب رسانه و صدا و سیما در جهت اقناع‌سازی، تشویق به تزریق واکسیناسیون کرونا و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی اقدام کنند.

 

استاندار گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان زمینه تزریق دُز چهارم واکسن کرونا را فراهم‌ کند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان