اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

22. اسفند 1400 - 9:28   |   کد مطلب: 35786
با پیگیری های حجت الاسلام فلاحی محقق شد؛
اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین آب پایدار همدان
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با اشاره به اینکه یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۸۳ تامین منابع آب پایدار برای همدان بود اما متاسفانه بعد از ۱۷ سال هنوز تکمیل نشده است.

به گزارش صبح الوند، حجت الاسلام فلاحی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه کارهای زیادی در رابطه با بحث‌های تصفیه خانه سد تالوار و انتقال آب به همدان صورت گرفته است گفت: بالغ بر ۱۳۰ کیلومتر لوله‌گذاری آب از سد تالوار تا نزدیکی همدان انجام شده است.

حجت الاسلام فلاحی گفت: این پروژه هم اکنون فعال است و امیدواریم که مشکل آب همدان هر چه سریعتر حل شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه با اهتمام وزیر نیرو، صحبت‌های اخیر با رئیس جمهور و پیگیری‌های صورت گرفته، از سازمان برنامه و بودجه کشور مبلغ پانصد میلیارد تومان از محل اعتبارات هدفمند کردن یارانه ها در سال۱۴۰۱ به پروژه انتقال آب از سد تالوار اختصاص داده شد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان