اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

14. اسفند 1400 - 8:52   |   کد مطلب: 35776
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان گفت: پیمانکاران بازوی اجرایی شهرداری هستند و باید تامین مالی درجهت پرداخت مطالبات آنها صورت گیرد.

به گزارش صبح الوند، اکبر کاوسی امید در جلسه کمیسیون برنامه, بودجه و مالی شورای شهر ضمن تشکر از همکاری پیمانکاران با شهرداری، افزود: پیمانکاران بازوی عملیاتی شهرداری در اجرای طرحهای عمرانی هستند.
کاوسی امید با اشاره به شرایط اقتصادی و کمبود منابع مالی شهرداری، اظهار کرد: علی‌رغم کمبود منابع مالی پیمانکاران، با توجه به میزان پرداختی شهرداری همدان 
 پروژه ها را تعطیل نکرده و با این امر آبروی شهرداری را حفظ کردند.
وی با اشاره به مطالبات پیمانکاران از شهرداری تاکید کرد: لازم است تا ۱۲ روز آینده بخشی از مطالبات این پیمانکاران پرداخت شود.
وی از توجه ویژه شورا در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری همدان درخصوص تعهدات قطعی شده شهرداری خبر داد و یادآور شد: در بودجه سال آینده شهرداری ۵۱ میلیارد تومان تعهدات قطعی شده برآورد شده بود که شورای شهر در راستای واقعی سازی این رقم ۱۵۰ میلیارد تومان برای این موضوع لحاظ کرد و رقم را به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش داد.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از پیمانکاران و همکاری بیشتر آنها با شهرداری لازم است در فروش اموال و املاک شهرداری و نیز واگذاری پروژه ها دست دلالان را کوتاه کرده و در این زمینه اجازه مشارکت به پیمانکاران متعهد و مسئول نیز داده شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان