به گزارش صبح الوند، اکبر کاوسیامید در جلسه کمیسبیون برنامه، بودجه و مالی شورا، گفت: عملکرد ششدوازدهم شهرداری همدان در سال 1400 در سیوششمین صحن شورا مطرح شد که با اکثریت آرا به تصویب رسید.
کاوسیامید افزود: متأسفانه ایرادات اساسی به عملکرد ششدوازدهم شهرداری همدان در سال 1400 وارد است که انتظار میرود این نواقص در ادامه روند امور شهری، اصلاح شود.
وی انتقاد کرد: شهرداری همدان علیرغم تأکیدات فراوان، هیچگونه پاسخ شفافی در زمینه روند اجرایی 32 تبصره ذیل بودجه 1400 شهرداری همدان به شورای شهر تحویل نداده است.
به گفته کاوسیامید؛ عملکرد حوزه ایمنی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری همدان نزدیک به صفر است و از سوی دیگر ردیف بودجه تعریف شده در ستاد بهمنظور پشتیانی حوزه ایمنی و تهیه امکانات مورد نیاز سازمان آتشنشانی محقق نشده است.
وی در ادامه گفت: بودجه پیشبینی شده سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری همدان و از سوی دیگر اختصاص ردیف بودجه پشتیانی ستاد و همچنین در نظر گرفتن عوارض پروانه ساختمانی و ارزش افزوده بهمنظور پیشبرد پروژههای فناوری، محقق نشده بود.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان همچنین بیان کرد: بودجه پیشبینی شده برای حوزه نگهداری پلهای عابرپیاده و زمینهای ورزشی هم محقق نشده بود.
کاوسیامید با اشاره به اینکه امسال شهرداری همدان در حوزه جذب اوراق مشارکت اقدام خاصی نداشته است؛ افزود: حدود 75 میلیارد تومان تسهیلات بانکی تعریف شده بود که تاکنون محقق نشده است.
وی با تأکید بر اینکه عملکرد شهرداری همدان در حوزه آموزش شهروندی شفاف نبود؛ ادامه داد: عملکرد اختصاص کمکهای ماده 16 به سازمانهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی؛ آتشنشانی و خدمات ایمنی و همچنین سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری همدان هم ضعیف بوده است.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان اظهار کرد: ثبت درآمد 80 میلیاردی فروش زمین در منطقه 4 که قابلیت فروش ندارد، نیز از دیگر اشکالات عملکرد ششدوازدهم بودجه شهرداری همدان در سال 1400 به شمار می رود.
دیدگاه شما