به گزارش صبح الوند، در فصل پاییز با گذری به سرگذر همدان انواع محصولات ترشی را می بینیم که در اکثر مغازه ها وجود دارند و پسران جوانی که با چندین بسته ادویه های ترشی مدام صدا می زنند ادویه های ترشی به فروش می رسند.
انواع ترشیجات همدانی در گذشته از چند نوع پیش نمی رفته است اما امروز ترشی های خوش رنگی که از دانه های ذرت، بامیه، فلفل دلمه ای های رنگارنگ، گردو و قارچ تشکیل شده است را می بینیم.
هر خانواده همدانی حتی اگر ترشی و شوری جات هم درست نکنند حداقل یک شیشه از دوست و آشنا مهمان می شوند.
اما تهیه ترشی در این استان فراتر رفته و شهرک های کوچک صنعتی به تهیه انواع ترشی ها و شوری جات می پردازند و در نهایت به کشورهای اطراف چون عراق صادر می شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز پیش تر درباره صادرات انواع شور و ترشیجات از استان متبوعش اظهار داشته است که در 9 ماهه اول امسال 4 میلیون و 254 هزار و 189 دلار انواع شور و ترشیجات از گمرک این استان به سایر کشورها صادر شده است.
.
وی با اعلام اینکه صادرات شور و ترشیجات استان همدان 252 هزار تن وزن داشته است، متذکر شد که این مورد چهار درصد از صادرات کل استان همدان را به خود اختصاص داده که همین سبب قرار گرفتن این کالا در رتبه هشتم کالاهای صادراتی استان شده است.
لازم به ذکر است که کل میزان صادرات سال جاری استان همدان 116 میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 9 درصدی داشته است.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما