به گزارش صبح الوند، مشکلات نان و نانوایی ها در همدان همچنان ادامه دارد و مسولان همچنان وعده می دهند و مسئولیت را به گردن تهران می اندازند اما تاخیر در تصمیم گیری افزایش قیمت نان چالش های زیادی را به وجود آورده است.
فروش آرد قاچاق توسط نانوایی ها، کم کاری مشهود و تعطیلی نانوایی ها، صف های طولانی و حجیم مردم در جلو نانوایی ها، کیفیت بسیار پایین نان ( سوخته / خمیر / کوچک / )، فروش نان به قیمت دلخواه توسط نانوایی ها سنگگ ۳۵۰۰ تومان، رها سازی وضعیت نان و عدم کنترل بر تخلفات نانوایی ها توسط دستگاه های نظارتی از مهمترین چالش ها بوده که می توان به آنها اشاره کرد.
نانوا شاطر واقع در خیابان شریعتی همدان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: نزدیک دو سال است که قیمت نان افزایش پیدا نکرده در صورتی که قیمت حامل های انرژی چون آب، برق و گاز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: مردم فکر می کنند برای تهیه نان فقط آرد لازم است اما باید بدانیم مایع برای آرد کیلویی ۱۹ هزار تومان بوده که به ۶۰ هزار افزایش یافته است،پول بیمه کارگر۱۰۰ هزار تومان بوده که به ۵۵۰ افزایش یافته است و نمک نیز افزایش قیمت داشته ، همچنین کارت بهداشت از ۲۵ هزار تومان به ۱۰۰ افزایش یافته که در یک سال دوبار باید گرفته شود،قیمت روغن نیز بالا رفته است در نتیجه باید دید قیمت نان که محصول نهایی است چقدر می شود؟ و نانوا باید برای تهیه یک نان چه هزینه هایی را پرداخت کند؟
این نانوادار گفت: حدود ۴ کارگر در نانوا با همکاری می کردند که بخاطر نداشتن در آمد مجبور شدیم دو نفر بمانند و از فرزندانم برای در آوردن نان کمک می گیرم.
به نظر می رسد مسئولان باید با تهران رایزنی و در اسرع وقت به مشکلات نانوایی ها بپردازند تا بیش از این شاهد چالش در این حوزه نباشیم.
انتهای پیام/آ
دیدگاه شما