به گزارش صبح الوند، میوه از جمله کالاهایی است که قیمت آن را عرضه و تقاضا تعیین میکند و دولت فقط شب عید برای جلوگیری از افزایش قیمتها برای میوههای تنظیم بازاری، نرخ تعیین میکند.
فاسد شدن میوه ها و مرکبات در اردیبهشت ماه هر سال خبر تازه ای نیست چرا که میوه ها به قیمت دولتی و به اندازه مود نیاز توزیع نشده و هر کسی دیگری را مقصر می داند.
در روزهای اخیر رئیس اتحادیه بارفروشان همدان اعلام کرده است: ۱۳۰ تن پرتقال در انبارهای همدان مانده است
قاسملو، رئیس اتحادیه بارفروشان همدان گفت: بارفروشان در ماندن میوههای شب عید در انبارها مقصر نیستند.
وی افزود: اگر مسئولان سیب و پرتقال را در شب عید روانه بازار میکردند امروز ۱۷۰ تن میوه شب عید روی دستشان نمیماند.
قاسملو بیان کرد: در حال حاضر ۱۳۰ تن پرتقال و حدود ۴۰ تن سیب درختی در انبار شرکت تعاونی مانده این درحالیست که باید شب عید دست مصرفکننده میرسید.
وی تاکید کرد: میوه شب عید باید از ۲۵ اسفند توزیع میشد نه ۲۸ اسفند و از طرفی چهار روز بعد از عید قیمت پرتقال در همدان به ۲۰ هزار تومان هم رسید اما نفروختند.
یکی از غرفه داران همدانی به خبرنگار ما گفت: برای توزیع و عرضه میوه شب عید وقتی مراجعه می کردیم کسی یک تن در خواست می داد 100 کیلو به آن تحویل می دادند و حالا میوه ها در انبار تعاون روستایی همدان در حال فاسد شدن هستند.
حالا که ماه مبارک رمضان هستیم و بسیاری از خانواده های آسیب دیده از کرونا مشکلات معیشتی دارند بهتر است مسئولین میوه ها را در اختیار ستاد اجرایی امام یا بهزیستی و غیره قرار دهند یا به کارخانه های آبمیوه دهند تا شاهد از بین رفتن آنها نباشیم.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما