به گزارش صبح الوند، استان همدان با بیش از ۲۰ روستای هدف گردشگری یکی از استان هایی است که می تواند در این زمینه فعالیت کند.
روستای ورکانه که به عنوان نگین گردشگری روستایی استان همدان معرفی می شود دارای خانه هایی با بافت سنگی و پله ای جلوه ای زیبا دارد و در سال ۸۵ در لیست آثار ملی قرار گرفته است.
روستای ملحمدره را ماسوله ای در غرب کشور می نامند که دارای رودخانه ای زیباست که چهل چشمه از آن سرچشمه می گیرند و با خانه ها و مناظر زیبایی و طبیعت بکری که دارد بسیار مورد توجه گردشگران است و ییلاقی های این روستا جلوه او را بیشتر کرده است.
روستای گشانی تویسرکان با وجود چشمه های معدنی معماری پلکانی و باغات گردو و گیلاس روستای خاکو در جنوب همدان با بافت سنگی کوهپایه ای وباغات میوه و روستای علیصدر به علت وجود غارعلی صدر که مهمترین غار آبی جهان است همیشه مورد توجه گردشگران بوده است.
اشتران در نزدیکی تویسرکان به دلیل آثار تاریخی فرهنگی و وجود کتیبه هایی به خط کوفه و تپع باستانی از روستاهای دیدنی این استان است.
آئین شیره پزی مانیزان این روستا را به نام روستای انگور و شیره در کشور مورد توجه گردشگران قرار داده است.
سیمین ابرو و قلعه جوق همدان حبشه اسد آبد و کاج رزن و پری ملایر از دیگر روستاهای همدان هستند که به دلیل آثار باستانی و صنایع دستی خاص ظرفیت گردشگری دارند.
روستای شهرستانه نیز با وجود غار و چشمه های معدنی نیز و باغات میوه از روستاهای مورد استقبال است.
از روستاهای نام برده شده روستای جوراب ملایر ؛فار سبان نهاوند ویرای اسدآباد و درجزین رزن و قاضی خانی و وهنان بهار نمی توان به راحتی گذشت و رونق اقتصادی وگردشگری می توانند مثمر ثمر باشند.
گفتنی است: همدان نیازمند بهبود زیر ساخت ها ایجاد راه های ارتباطی و تبلیغات گسترده آموزش و مشارکت است تا شعار گردشگری روستایی را بتواند محقق کند.
انتهای پیام/آ
دیدگاه شما