صفر صادقیراد امروز در گفتوگو با صبح الوند، با بیان اینکه سال گذشته وزارت نفت قصد داشت ۶۵ هزار دستگاه ناوگان را نوسازی کند، اظهار کرد: این اعتبار تأمین نشد و این موضوع به انجام نرسید.
وی در ادامه با اعلام آماری از تعداد ناوگان استان همدان، افزود: همدان دارای ۱۱ هزار و ۸۳۷ دستگاه ناوگان باری کامیون، یک هزار و ۲۱۸ دستگاه ناوگان وانت بار، یک هزار و 759 دستگاه ناوگان مسافری و 41 دستگاه ناوگان حمل و نقل روستایی است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با اشاره به اینکه تعداد رانندگان مسافربری استان همدان 2 هزار و ۸۲۶ نفر است، افزود: ما در ناوگان باری نیز ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفر راننده و در قسمت وانتبار 176 نفر و در روستایی 35 نفر راننده داریم.
وی بیان کرد: در حال حاضر در استان همدان میانگین سن ناوگان کامیونها ۲۵ سال و وانتبارها نیز هشت الی ۹ سال و اتوبوسها هم 9 و نیم سال، سواریها 10 سال و مینیبوسها نیز 31 سال است.
صادقیراد تاکید کرد: با این تفاسیر ناوگان باری کامیونی ما اکثرا فرسوده بوده، چرا که سن فرسودگی در کامیونها 20 سال است.
وی با اشاره به اینکه فرسودگی دارای آثار و پیامدهای مختلفی است، گفت: آسیبها و مشکلات زیست محیطی، مسائل ایمنی، مصرف بالای سوخت و ایمنی پایین از پیامدهای فرسودگی هستند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان افزود: هر خودرویی سن فرسودگی خاص خود را دارد و هر ساله نیز اعلام میشود ولی این به شرایط اقتصادی نیز بستگی دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر وضعیت اقتصادی مساعدتر بود، سن فرسودگی اتوبوسها تا 20 سال هم پایین میآمد ولی در شرایط فعلی حساسیت روی چنین مسائلی کمتر شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما