به گزارش صبح الوند به نقل از ایسنا، اسکندر صیدایی پنجشنبه ۱۵آذر در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان همدان، اظهار کرد: در۸ ماهه امسال 88 پروژه عمرانی به بخش خصوصی و غیر دولتی واگذار شده است.
وی تصریح کرد: به تفکیک دستگاههای اجرایی شامل سازمان بهزیستی با 10 پروژه تکمیل شده، اداره کل منابع طبیعی با 36پروژه، آموزش فنی و حرفه ای با 2 پروژه، علوم پزشکی2 پروژه و جهاد کشاورزی 9 پروژه را به بخش خصوصی واگذار کرده است.
صیدایی یادآور شد: همچنین آموزش و پرورش با10 پروژه، شرکت آب منطقهای با 4 پروژه و شرکت آبفای شهری 15 پروژه را به بخش خصوصی واگذار میکنند.
وی افزود: از این تعداد 39 پروژه تکمیل شده و 49 پروژه جدید است که تفکیک شهرستانی و موضوعی آن نیز تهیه شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان با بیان اینکه ۲۶درصد از پروژه های واگذار شده مربوط به شهرستان همدان است، خاطرنشان کرد: شهرستان ملایر و تویسرکان درصد18، اسدآباد درصد17، رزن و کبودراهنگ هر یک 5 پروژه و شهرستان بهار دو پروژه را به بخش خصوصی واگذار کردهاند.
صیدایی با اشاره به اینکه تاکنون 19 دستگاه اجرایی با 196 برنامه اطلاعات خود را وارد سامانه نیپا(نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی) کردهاند، ادامه داد: باید 55 دستگاه اجرایی مشخصات پروژهها را وارد سامانه کنند.
وی با بیان اینکه در استان همدان 800 پروژه با موضوعات مختلف میتواند به بخش خصوصی وارد شود، بیان کرد: براساس اولویتبندی انجام شده از مجموع این پروژهها 82 پروژه در اولویت نخست قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان با تاکید براینکه آنچه مبنای تشخیص اولویتبندی این پروژههاست میزان اعتبار، نوع اعتبار، ماهیت و اهمیت پروژه برای واگذاری است، عنوان کرد: پروژههای مربوط به زیرساخت گردشگری، سرابها، بهرهبرداری گلخانهها از جمله موارد اقتصاد مقاومتی است.
انتهای پیام
دیدگاه شما