اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

21. بهمن 1396 - 17:43   |   کد مطلب: 28576
رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: برای در امان ماندن از امواج مضر موبایل ، هرگز تلفن همراه خود را وارد اتاق خواب نکنید.

به گزارش صبح الوند، حسینعلی نوروزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: هیچ‌گاه از تلفن همراه به عنوان ساعت زنگ، در محل خوابتان استفاده نکنید چراکه وقتی تلفن همراه را در بالای سرتان قرار می‌دهید در واقع سر خود را در هاله‌ای از امواج آسیب‌رسان قرار داده‌اید.

وی تصریح کرد: گوشی همراه یک وسیله الکترونیکی و دارای امواج است که اگر از آن به درستی استفاده نشود بدون شک صدماتی را به بدن انسان وارد می‌کند و در طولانی مدت تبدیل به یک عارضه می‌شود.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: اولین تاثیر استفاده از تلفن همراه، افزایش دمای بدن است. بالا رفتن دمای قسمت گردن به بالا موجب افزایش دمای بافت‌های بدن می‌شود که این افزایش دما بر روی سلامت قسمت‌های مختلف بدن تاثیر نامطلوبی می‌گذارد.

نوروزی با بیان اینکه همواره آسیب‌های ناشی از استفاده نادرست از تلفن همراه را به مردم آموزش می‌دهیم، ابراز کرد: برای موفقیت در این اقدام نیاز به ورود اپراتورها و همکاری همگانی همه دستگاه ها داریم.

مدت زمان استفاده از موبایل را به حداقل برسانید

وی با تاکید بر اینکه باید مدت زمان استفاده از تلفن همراه را به حداقل رساند، اظهار داشت: ترجیحا باید از تلفن ثابت به جای موبایل استفاده کرد چراکه هرچه مدت زمان استفاده از این وسیله الکترونیکی کمتر باشد بدون شک، بدن نیز کمتر دچار عارضه‌های ناشی از امواج می‌شود.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید براینکه برای مکالمه با موبایل باید از هر دو دست و گوش استفاده شود، ابراز کرد: متاسفانه دیده می‌شود که چپ دست‌ها از دست ‌چپ و گوش ‌چپ و راست دست‌ها نیز فقط از دست راست و گوش راست برای انجام مکالمه استفاده می‌کنند در حالیکه در این حالت یک قسمت از سر بیشتر در معرض تابش پرتو قرار گرفته و آسیب‌ها افزایش پیدا می‌کند.

نوروزی افزود: وقتی از هر دو گوش و دست برای انجام مکالمه استفاده می‌شود خطرات و آسیب‌ها کمتر می‌شود چون این عمل موجب کاهش تجمع شدت پرتو در یک ناحیه از سر می‌شود.

وقتی موبایلتان آنتن نمی‌دهد مکالمه را قطع کنید

وی با بیان‌اینکه وقتی موبایلتان آنتن نمی‌دهد مکالمه را قطع کنید، تصریح کرد: وقتی تلفن همراه به اصطلاح آنتن نمی‌دهد و قطع و وصل می‌شود به این معناست که تلفن همراه با حداکثر توان خود کار می‌کند تا سیگنال‌های ضعیف را به صوت تبدیل کند که در این حالت امواج آسیب‌رسان حاصل از آن چندین برابر است.

 تلفن همراه وسیله بازی کودکان نیست

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مادران باردار و کودکان بیش از دیگران در معرض آسیب‌های ناشی از تلفن همراه قرار دارند، ابراز کرد: بنابراین نباید تلفن همراه را به عنوان وسیله بازی در اختیار کودکانمان قرار دهیم.

نوروزی گفت: تحقیقات فراوانی بر روی آسیب‌های تلفن همراه بر بدن انسان، انجام شده اما درخصوص اینکه در مورد آن به یقین برسند هنوز اطلاعاتی وجود ندارد و تحقیقات ادامه دارد. درباره تاثیر مستقیم تشعشعات تلفن همراه بر روی سرطان نیز تحقیقات ادامه دارد و این امر تا کنون نه انکار و نه تایید شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان