به گزارش صبح الوند به نقل از مهر، طاهر موهبتی ظهر شنبه در نشست هیئتهای امنای کلان منطقه ۳ آمایش کشور با بیان اینکه در رویکرد جدید به شکل هیئت امنایی به سمت تخصصی کردن کارها سوق داده میشویم، افزود: وجود افراد دارای تخصص حسابرسی موجب بررسی دقیق بودجهها می شود.
معاون برنامهریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تشکیل کمیسیونهای داخلی و تصمیمسازی در کمیسیونهای داخلی در روند اجرایی کار اثرگذار است، گفت: با این روش هیئتهای امنا اطلاعات لازم را از اسناد بالادستی به دست می آورند.
موهبتی با اشاره به اینکه تبیین برنامه عملیاتی در سال جاری به لحاظ دارای ویژگیهایی است، افزود: مهمترین ویژگی این برنامه تقارن آن با شروع برنامه ششم توسعه در کشور است.
معاون برنامهریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه هیچ دولتی به دنبال خیانت به جامعه خود نیست، عنوان کرد: این موضوع فقط به فهم دولتها در رسیدن به اهداف بستگی دارد.
موهبتی با تاکید بر اینکه باید به سمت عملیاتی شدن پیش رفت، گفت:طرح تحول نظام سلامت یک رویداد مهم در نظام سلامت کشور است.
معاون برنامهریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در دوره قبل بیمارانی بودند که مشکل مالی نداشتند اما نمیتوانستند داروی بیمار خود را تهیه کنند، افزود: این موارد به دلیل تحریمها و مشکلاتی بود که اکنون برطرف شده است.
وی با تاکید بر اینکه با انجام امور کارشناسی نقاط قوت و ضعف آشکار میشود، افزود: اهداف و شاخصهها باید رصد شود تا به آرمانها و چشم انداز ترسیم شده برای کشور نزدیک شویم.
موهبتی بازخورد و اصلاح را از دیگر ویژگیها خواند و یادآور شد: اگر فردی در جایی دچار اشتباه شد باید قدرت عذرخواهی و اعتراف به اشتباه را داشته باشد چرا که در یک خرد جمعی میتوان به یک جمعبندی مطلوب دست یافت.
معاون برنامهریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید نظام تشویقی را مد نظر قرار داد، عنوان کرد: باید تخصیصها مبتنی بر ارزش باشد.
وی بااشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور گفت: افزایش ۲۱ درصدی شمار تختهای بیمارستانی، افزایش ۴۵ درصدی تخت مراقبت ویژه، شکلگیری ۳۱ پایگاه هوایی، کاهش سزارین در کشور و راه اندازی یکهزار و ۹۵۰ مرکز جامع سلامت بخشی از خدمات طرح تحول است.
موهبتی با اشاره به اینکه افزایش ۳۱۰ درصدی اعزام متخصص به مناطق محروم، عنوان کرد: این تعداد شامل ۵ هزار و ۷۰ پزشک متخصص اعزامی به مناطق محروم کشور است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما