به گزارش صبح الوند، معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري شهرستان همدان گفت : دهياران بخش مرکزي و شراء براي جمع آوري زباله از روستا ها ابتدا بايد با آموزش و طرح هاي تشويقي نسبت به تفکيک زباله از مبدا اقدام کنند .
وي افزود : در روستاهايي که به دليل بعد مسافت و جمعيت کم امکان خدمات جابجايي روزانه زباله وجود ندارد با هماهنگي و آموزش اداره حفاظت محيط زيست از طرح هاي جايگزين بهرهمند خواهند شد .
رضا زماني افزود : تبديل چرخه جمع آوري زباله در بيش از 90 درصد جمعيت روستايي شهرستان همدان از روش هاي سنتي به مدرن صورت گرفته و انتقال به سايت هاي مشخص شده صورت مي گيرد .
وي ادامه داد : نسبت توليد زباله و زمين هاي آزاد براي دفن دربخش شراء سبب شده تا مديريت جمع آوري و دفن زباله در مرکز بخش و روستا هاي تابعه در روالي منظم ساماندهي شود .
اين مقام مسئول در خصوص لزوم يادگيري کشاورزان از روش هاي صحيح استفاده کود و سموم شيميايي تاکيد و خاطر نشان کرد : بر اساس ابلاغ ماده 7 آيين نامه مديريت پسماند استان ، مسئوليت هماهنگي آموزش و نظارت بر پسماندهاي ويژه و خاص بر عهده سازمان جهاد کشاورزي است .
رئيس محيط زيست شهرستان همدان گفت : کارگروه مدريت پسماند شهرستان همدان قصد دارد مديريت انواع پسماند را به تفکيک از مبدا توليد مديريت کند .
بهاره نوري صفا افزود : مجوز سايت زباله قهاوند مربوط به بيش از 10 سال پيش است و ادامه فعاليت اين سايت منوط به مطالعه زيست محيطي منطقه يا معرفي سايتي جديد است .
وي در خصوص پيشنهاد بخشدار قهاوند براي اعلام آمادگي دپوي زباله در کارخانه هاي ساخت آجر پس از خاک برداري تصريح کرد : اداره محيط زيست طبق ضوابط قانوني و محيط زيستي سايت هاي زباله را به لحاظ جنس خاک ، وزش بادهاي فصلي ، عمق آب زيرزميني و ساير معيار ها مورد مطالعه قرار خواهد داد .
بخشدار مرکزي همدان نيز گفت : مديريت جمع آوري پسماند و زباله در روستاهاي بخش مرکزي همدان به نحو مطلوب در روستا 60 هماهنگ و در حال اجرا است .
حميد عبدلي با بيان اينکه روستا هاي ده دليان ، مهوار ، گنبد و ايوک در حال مزاکره براي قرارداد جمع آوري زباله به روش مدرن هستند افزود : روستاهايي با ساکنين کم و دهياري هاي تازه تاسيسي همچون هندو و شير آباد نيز تا پايان سال سيستم جمع آوري زباله را از سنتي به مدرن تکميل خواهند کرد .
انتهای پیام/
دیدگاه شما