
به گزارش صبح الوند، فاضل عبادی در مراسم اختتامیه بیست و یکمین جایزه ادبی استان همدان در تویسرکان ضمن تبریک به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: زبان فاخر پارسی که شکوهمندانه با حضور بزرگان شعر و ادب ایران زمین آوازه جهانی پیدا کرده است، میراث بی بدیلی است.
وی افزود: زبان پارسی بر خلاف راهبندهای خوفناک فرهنگی و استیلای حکومت های بیگانه، راه خود را در هزاره گذشته به درخشانی و روشنایی پیموده است و هم اینک سر بلند و استوار مایه مباهات ایرانیان و فرهنگ سرافراز آنان است.
عبادی با بیان اینکه در پیشگاه زبان و فرهنگ پارسی زانوی ادب به زمین زده ایم، تصریح کرد: در جشنواره ادبی استان و در شهر کهن تویسرکان میزبان شعر و سخن و هنرمندی های مرتبط با زبان نیاکان شیرین سخن هستیم.
وی ادامه داد: تویسرکان هم هوایی خوش و خرم دارد و هم مردمانی سخت کوش، هنر پرور و ادب دوست و در محضر عارف سالک، میررضی الدین آرتیمانی که بر قله عرفان و ادب ایستاده و در کنار بارگاه پیامبر بزرگ الهی، حضرت حیقوق نبی (ع)، امیدواریم تلاش های فرهنگی و هنری در این شهرستان همچنان درخشان و با همت اهالی صبور، هنر و ادب رو به رشد باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان خاطرنشان کرد: جشنواره ای که در دیار عرفانی تویسرکان برگزار میشود، نشانه ای دیگر از واگذاری جشنواره های استانی به شهرستان ها و در راستای عدالت فرهنگی دولت خدمتگزار تدبیر و امید به شمار می رود.
دیدگاه شما