به گزارش صبح الوند به نقل از تسنیم، آیت الله غیاثالدین طه محمدی در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با تاکید بر ترویج امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: دلیل عذاب قومهای گذشته بیتفاوتی آنها به رواج گناه و فساد در جامعه است.
وی با اشاره به ضرورت احساس تکلیف در مجریان امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، افزود: برخی افراد در جامعه هستند که نمیتوانند نسبت به ناهنجاریهای موجود در جامعه بیتفاوت باشند، چرا که درد دین دارند.
نماینده ولی فقیه در استان ابراز کرد: برخی افراد در حوزه بخشنامهای فعالیت میکنند اما افرادی که در برابر اجتماع احساس مسئولیت میکنند تا منکرات را درجامعه از بین نبرند آرام نمیگیرند .
وی با تشریح بخشی از خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) بیان کرد: ایشان در سخنرانی خود دلیل مخالفت برخی از مردم با امیرالمومنین(ع) را بیتفات نبودن آن حضرت در برابر منکرات، مشکلات جامعه و تلاش ایشان در اجرای احکام الهی برشمردند.
نماینده مردم همدان درمجلس خبرگان عنوان کرد: انسانی که درد دین دارد و نمیتواند شاهد اشاعه مفاسد در جامعه باشد، انسان بیقراری میشود که این بیقراری و تلاش وی برای حل مفاسد را تنمر میگویند.
وی با بیان اینکه اگر در کشور وزارتخانه امربه معروف و نهی از منکر داشتیم، افرادی را انتخاب میکردیم که درد دین داشتند، تصریح کردند: دلیل انتخاب اینگونه افراد برای این کار این است که آنها در برابرمنکرات بیتفاوت نیستند.
محمدی خطاب به اعضای ستاد تصریح کرد: درحوزه امر به معروف و نهی از منکر اگر مسئولیتی را به عهده گرفتیم نباید بیتفاوت، تماشاچی و محافظهکار بوده و برای خوشنام معرفی کردن خود برخی کارها را انجام دهیم.
وی با تاکید برلزوم آموزش افراد و بررسی بهترین راهها برای عملی کردن امر به معروف و نهی از منکر گفت: امر به معروف و نهی از منکر مراحل و مراتبی دارد که آخرین راه آن مقابله و برخورد با افراد است.
امام جمعه همدان عنوان کرد: اگر از بهترین راه و مناسب حال مخاطب خود اقدام به امربه معروف و نهی از منکر کنیم، اقدام ما در جامعه اثرگذار است در غیر این صورت عمل ما با کارهای بخشنامهای فرقی نمیکند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما