اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

18. آبان 1398 - 15:33   |   کد مطلب: 22604
دلیل عمده بیماریهای معده، مصرف گوشت ناسالم و عدم پخت مناسب گوشت است.

به گزارش صبح الوند به نقل از 19 دی، طبق تحقیقات جدید، فریزکردن طولانی مدت گوشت علاوه بر آنکه سبب از بین رفتن ویتامینهای گوشت می شود، سبب بروز اختلال در کار معده و کبد می‌شود.

قرار گرفتن گوشت به مدت بیش از 10 روز در فریز سبب از بین رفتن پروتئین گوشت و غیر بهداشتی شدن آن و نتیجتا سمی شدن غذا و بروز مشکلاتی برای معده می‌شود.بر اساس این تحقیق، برای پیشگیری از بیماریهای معده که زمینه ساز اختلال در کار اعضای کلیدی بدن، ( کبد، کلیه و مغز ) می شود باید همیشه از گوشت تازه سالم تغذیه کرد.بیماری کبد به تنهایی می تواند منجر به بروز بیماری هپاتیت و اختلالات کبدی شود. این بیماریها در مراحل پیشرفته، سبب مرگ بیمار می شوند.به گفته محققان پاکستانی، دلیل عمده بیماریهای معده، مصرف گوشت ناسالم و عدم پخت مناسب گوشت است.
طبق گزارش گوشت حیوانات بیمار، دارای ویتامین و پروتئین ناچیزی است و استفاده از آن، انسان را بیمار می‌کند.

 

انتهای پیام/.

 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
پرتال جامع آستان قدس رضوی: باب الرضا (ع) -حرم امام رضا (ع)
دانا
هواشناسی همدان