اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. آبان 1395 - 19:06   |   کد مطلب: 21163
این مرجع تقلید اقتصاد مقاومتی را طرحی عمیق و علمی و راهبردی موثر برای رفع مشکلات اقتصادی کشور برشمرد و گفت : اصلاح نظام بانکی وتطبیق ان با مبانی اسلامی برای سوق دادن منابع به سمت تولید، اصلی ترین اقدامی است که باید در چارچوب تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته شود.

به گزارش صبح الوند به نقل از راه دانا، آیت الله جوادی آملی ظهر امروز در دیدار با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به پیام های سه گانه قران کریم در ابعاد بومی و ملی ، منطقه ای و جهانی اظهار داشت: پیام وحی در کنار توجه به مسلمانان و اهل ایمان به هدایت اخلاقی و معنوی اهل کتاب و کفار هم توجه نموده است است.

اصلاح نظام بانکی وتطبیق آن با مبانی اسلامی اصلی ترین اقدام در تحقق اقتصاد مقاومتی است

 وی  پیام امام حسین(ع) به عنوان قران ناطق در قیام عاشورا را نیز دارای ماهیت سه گانه ذکر شده، عنوان کرد و اظهار داشت: این پیام امروز  هم در عرصه های مختلف کاملا  نافذ و تاثیر گذار است.

وی امنیت رادر کنار بعد سخت آن واجد ابعاد فرهنگی ،اقتصادی واجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت:دروغ و کتمان حقیقت امنیت را مخدوش کرده و باورهای جامعه را لرزان می کند.

آیت الله  جوادی آملی با انتقاد از روشهای متداول در برخی رسانه ها که بدون توجه به اثرات سوءامنیتی وارونه نگاری، با رویکرد سیاسی و یک جانبه حقایق مسلم را کتمان می کنند، افزود :این گونه رفتارها و اقدامات مصداق بارز جاهلیت است .

وی اقتصاد مقاومتی را طرحی  عمیق و علمی  و راهبردی موثر برای رفع مشکلات اقتصادی کشور برشمرد و اظهار داشت:  اصلاح نظام بانکی وتطبیق ان با مبانی اسلامی برای سوق دادن منابع به سمت تولید، اصلی ترین اقدامی است که باید در چارچوب تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته شود.

علی شمخانی نیز در جریان این دیدار که با حضور استاندار قم و معاونین دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی برگزارشد  فرهنگ غنی انقلاب اسلامی را منشاء تولید قدرت نرم در عرصه های مختلف داخلی و خارجی و خلق موفقیت های کم نظیر عنوان کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه و نقش تاثیر گذار جمهوری اسلامی ایران در معادلات و مناسبات منطقه ای و بین المللی افزود: اعتبار و اقتدار ایران که سرچشمه ایجاد امنیت و ثبات پایدار در کشور است دستاوردی ارزشمند و پشتوانه ای محکم برای شکل گیری جهش در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به ضرورت تلاش مستمر برای تعمیق باورهای فرهنگی و اعتقادی و مقابله با تلاش برنامه ریزی شده نطام سلطه برای تهی سازی معنوی نسل جدید اظهارداشت: کم توجهی به بازتولید ونشر ارزش های فرهنگی، شکل گیری آسیب های شکننده در حوزه امنیت ملی را به دنبال خواهد داشت.

شمخانی با تجلیل از مقام علمی و دینی حضرت ایت الله العظمی جوادی املی افزود:تعقل دینی و مجاهدت علمی علمای فاضل،روشن بین وارزشمندی چون حضرتعالی سرمایه کم نظیری است که طرحهای متعدد دشمنان برای ایجادفتنه مذهبی در کشورماخنثی کرده اند.

انتهای پیام/.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان